Genijalan event za sve ljubitelje Harry Pottera dolazi u Zagreb!

Saznali smo o čemu se radi i gdje kupiti ulaznice.

Magičan svijet Harry Pottera odavno je zaludio svijet. Od 1995., kada je napisana prva knjiga o malenom Harryju, čarobnjaku koji dolazi u školu vještičarenja Hogwarts, pa sve do danas, ljubav prema ovoj priči kod milijuna ljudi ne gasi se već i dalje nastavlja oblikovati generacije. Od knjiga, preko filmova i igrica, ali i koncerata i izložbi – Harry Potter manija i dalje hara svijetom, a u siječnju će pokoriti i Zagreb. Naime, sprema nam se event kojem će svi ljubitelji ove franšize željeti posjetiti.

Radi se o koncertu Harry Potter filmske glazbe, a koji će se održati u Zagrebu 10. siječnja te će ga izvoditi simfonijski orkestar!

Točnije, koncert će izvesti Nacionalni akademski simfonijski bend Ukrajine s početkom u 20 sati, a ulaznice se već sada prodaju velikom brzinom – pa nemojte predugo čekati da nabavite svoju!

Možete ih pronaći na stranici ulaznice.hr po cijenama od 40 do 65 eura po karti, a ono što zasad znamo je to da će se istovremeno raditi i o glazbenom i o scenskom spektaklu. Članovi orkestra bit će odjeveni u čarobnjačke Hogwarts pelerine, a svirat će sve najomiljenije skladbe iz kultnih Harry Potter filmova. Istovremeno će se na platnu za njih prikazivati i vizuali i filmski kadrovi.

Nije li ovo odličan event za ulazak u Novu godinu kojem bi se mogli poveseliti svi zakleti potteroljupci?

LifestyleKulturaGenijalan event za sve ljubitelje Harry Pottera dolazi u Zagreb!

Facebook

99,687FanovaLajkaj