Genijalne vijesti za početak tjedna: Uskoro gledamo deveti film o Harry Potteru!

Najavljeno je snimanje 'Harry Potter and the Cursed Child'.

Posljednji, osmi filmski nastavak o čarobnjaku Harry Potteru, njegovim prijateljima Ronu i Hermioni te borbi sa zlim magom Voldemortom stigao je u kina sada već davne 2011. godine, a obožavatelji magičnog svijeta čarobnjaštva i dalje jednakim žarom vole ovu franšizu. Baš zato vjerujemo kako će mnoge oduševiti vijest da ćemo relativno uskoro ponovno gledati Harry Pottera – i to u devetom nastavku filma!

Naime, otkako je J.K. Rowling, autorica knjiga o Harry Potteru, odobrila stvaranje kazališne drame o njegovom životu, počelo se pričati kako će se snimati ‘Harry Potter and the Cursed Child’. Naime, predstava tog naziva pokorila je prije nekoliko godina svjetske kazališne pozornice, a bavila se odnosom Harryja i njegova sina Albusa Severusa. Dakle, radnja je smještena u doba kada je Harry odrastao čovjek te otac troje djece.

IMDB

Sada je pak izvršni direktor Warner Bros. Discoveryja, David Zaslav, izazvao histeriju među fanovima jer je dao natuknuti kako se ta velika produkcijska kuća svakog časa sprema odobriti snimanje devetog filma o Harryju, a koji će pratiti radnju predstave te nam približiti Harryja kao odraslog čarobnjaka čija vlastita djeca odlaze u Hogwarts. Osim Zaslava, ova šuškanja potvrdio je i Rupert Grint, koji je u originalnih osam nastavaka filma utjelovio Harryjeva prijatelja Ronalda Weasleyja.

‘Ne mogu smisliti dobar razlog da ne nastavimo dalje otkrivati ovaj svijet. Volim svoj lik, volim taj svijet. To je ogroman dio mog života, a očekujem i da će se novom projektu pridružiti Daniel Radcliffe i Emma Watson bez kojih nastavak ne bi imao smisla’, rekao je tako nedavno Rupert u jednom intervjuu.

Naravno, taj potez vraćanja originalnog casta u novom, devetom nastavku filma, imao bi itekako smisla jer bi sama činjenica da se originalna trojka ponovno okupila privukla golem broj gledatelja u kino dvorane. Također, sva tri lika imaju velike uloge u ‘Harry Potter and the Cursed Child’ priči pa je nezamislivo da ih ne vidimo u sklopu tog projekta.

Najavljeno je skoro objavljivanje još detalja vezanih uz ovu najavu snimanja, a dotad vam predlažemo da se ponovno prisjetite prvih osam nastavaka – dok s nestrpljenjem čekate deveti.

FotoIMDB
LifestyleKulturaGenijalne vijesti za početak tjedna: Uskoro gledamo deveti film o Harry Potteru!

Facebook

99,687FanovaLajkaj