Glazbena vijest koja nam je uljepšala dan: Legendarni Sting dolazi u Zagreb!

Koncert će se održati u ožjuku, a već se čini kako će se u rekordnom roku rasprodati sve karte.

Već smo se pomalo i odvikli od ideje odlazaka na velike, razvikane koncerte, no strast i volju za uživanjem u živoj glazbi vratila nam je vijest da legendarni glazbenik Sting krajem ožujka dolazi u Zagreb! Naime, nakon što smo nedavno saznali da kultni bend Franz Ferdinand dolazi u hrvatsku metropolu, danas je potvrđeno da će nas uskoro posjetiti i još jedna velika zvijezda svjetske glazbene scene – Sting.

Na prvi dan proljeća, 21. ožujka 2022. u Areni Zagreb Sting će stati pred domaću publiku i to u sklopu svoje turneje „My Songs“ kojom putuje Europom. Sam koncept turneje dosta je zanimljiv – radi se o tome da Sting izvodi svoje najpopularnije pjesme uz pratnju različitih vizualno scenskih umjetnika, tako da možemo očekivati pravi spektakl.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli STING (@theofficialsting)

Uskoro, 19. studenog, izlazi i njegov novi album “The Bridge” u kojem se predstavlja u nekom novom svjetlu, prikazuje različite stilove i žanrove svojeg stvaranja, a poseban je to album i po tome što je nastao za vrijeme pandemije. Zbog toga je sam pjevač priznao kako će se na tom albumu pronaći mnoge pjesme inspirirane aktualnom svjetskom situacijom.  Ulaznice će se u prodaji naći od petka, pa svoju ugrabite na vrijeme!

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli STING (@theofficialsting)

LifestyleKulturaGlazbena vijest koja nam je uljepšala dan: Legendarni Sting dolazi u Zagreb!

Domenica otkrila svoju Prvu ljubav!

Domenica, mlada glazbenica s otoka Korčule, izazvala je veliko zanimanje svojom novom pjesmom ”Prva ljubav, prva bol”. Ovaj ljetni hit predstavlja Domenicu u potpuno...

Neuspjeh je normalan dio biznisa i života, osvijestim ga, prožvačem i s više mudrosti nastavim dalje

Odlasci na terene, traženje dobrih lokacija i nekretnina, razgovori i savjetovanje klijenata, prodaja… Svakodnevna je to dinamika Martine Naletilić, suvlasnice agencije za prodaju nekretnina...

Facebook

97,224FanovaLajkaj

instagram