Grad Zagreb po prvi puta u povijesti organizira gledanje finala Eurosonga!

Eurosong euforija je na apsolutnom vrhuncu i nikada nije bila izraženija.

Ovaj svibanj obilježit će jedan event – Eurosong. Već jako dugo Hrvatska nije bila uzbuđena kao ove godine zbog tog najvećeg, najkičastijeg i najpopularnijeg europskog glazbenog natjecanja, a razlog je jasan – Baby Lasagna, naš predstavnik, slovi za favorita.

Zbog općeg veselja i uzbuđenja zbog mogućnosti da Hrvatska bude pobjednica, Grad Zagreb po prvi puta u povijesti organizira službeno javno gledanje finala Eurosonga! Tako će se ono održati u subotu, 11. svibnja s početkom u 20.00 sati na prigodnom mjestu, Europskom trgu.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Eurovision Song Contest (@eurovision)

Tako će svi veliki fanovi ove godine moći zajedno navijati, glasovati i bodriti našeg predstavnika, pjevača Marka Purišića, umjetničkog imena Baby Lasagna. Njegova pjesma ‘Rim Tim Tagi Dim’ uvjerljivo je odnijela najviše glasova publike i žirija na Dori, a prema europskim kladionicama, sličan scenarij trebao bi se ponoviti i na razini Europe – što bi značilo da imamo pobjednika!

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Eurovision Song Contest (@eurovision)

Eurosong ove godine slavi 68. godina, a održat će se u Švedskoj 7., 9., i 11. svibnja – kada ćemo finalno saznati sudbinu našeg predstavnika. Nadamo se da će ispisati povijest i postati prvi hrvatski pobjednik Eurosonga!

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Baby Lasagna (@the_baby_lasagna_)

LifestyleKulturaGrad Zagreb po prvi puta u povijesti organizira gledanje finala Eurosonga!

Osvježavajuća panna cotta by Jamie Oliver: Idealan desert za uvod u ljeto

Panna cotta je tradicionalni talijanski desert od slatkog vrhnja, a koji je posebno omiljena poslastica tijekom vrućih ljetnih mjeseci. Brza i laka priprema, osvježavajući,...

Facebook

99,687FanovaLajkaj

instagram