Harry Potter se vraća sa stilom! Znamo kada stiže TV serija o najpoznatijem čarobnjaku

Svijet Hogwartsa dolazi na TV ekrane.

Prošlu godinu je Harry Potter manija obilježila u puno aspekata – spomenimo samo da je najprodavanija igrica sezone bila Hogwarts Legacy, kao i da je u proljeće bila najavljena nova Harry Potter TV serija. Naime, nakon golemih uspjeha u književnom, filmskom i gaming svijetu, ova priča seli se i na TV ekrane, a sada su konačno poznati i prvi detalji o snimanju, kao i o okvirnom datumu premijere.

Dakle, ono što zasad znamo je da iza projekta stoji Warner Bros. Discovery studio, a radnja će se ponovno temeljiti na knjigama J.K.Rowling, spisateljice koja je osmislivši sagu o Harryju, Voldemortu i borbi dobra i zla promijenila svijet i obilježila generacije čitatelja. Svaka sezona serije trebala bi se bazirati na jednoj od knjiga, pa bi se tako serija protezala i trajala godinama – što nas posebno veseli.

Serija će se prikazivati na streaming platformi Max, koja je zapravo nastala spajanjem Disney+ i HBO Max-a, a po svemu sudeći J.K.Rowling također će biti uključena u ovaj projekt te će dati svoj input vezano uz scenarij, ali neće biti glavna scenaristica. Sada je službeno potvrđeno i to da serija na male ekrane stiže 2026., dakle za dvije godine – što nije kratak period, ali mi se i dalje veselimo ovoj novoj posveti Hogawrts svijetu čarobnjaštva koja će sasvim sigurne milijune obožavatelja prikovati za male ekrane. Jedva čekamo vidjeti nova glumačka lica Harryja, Rona i Hermione!

FotoIMDB
LifestyleKulturaHarry Potter se vraća sa stilom! Znamo kada stiže TV serija o...

MITAN FASHION SHOW: najljepša modna rapsodija uz more

Brojne ljubiteljice mode nisu htjele propustiti ovo posebno događanje i uživati u ljetnoj kolekciji poznatih dizajnera s hrvatske modne scene. BiteMyStyle fashion design, Ivana Jurić...

Facebook

99,687FanovaLajkaj