Hit predstava „Ništa im neće bit’“ uskoro obilježava 50. izvedbu!

Kazalište Moruzgva s veseljem najavljuje svečanu 50. izvedbu predstave „Ništa im neće bit'“ – romantične komedije koja je osvojila srca publike diljem Hrvatske.

Ova neodoljiva predstava, koja ovoga mjesece obilježava 50. izvedbu, svojim je emotivnim nabojem postala pravi hit u svega 5 mjeseci izvođenja. Osim rasprodanih predstava diljem Hrvatske i šire, ovu predstavu prate i izvrsne kritike, a gledateljima donosi niz situacija iz svakodnevnog života u kojima će se mnogi moći pronaći.

Jezgru priče čine supružnici Nada i Dragan čiji se brak našao pred krizom nakon što djeca napuste obiteljski dom. Ecija Ojdanić i Frano Mašković u glavnim ulogama kroz svakodnevne obiteljske situacije iznose na svjetlo sve čari i izazove stvaranja novih veza nakon godina tišine, donoseći nevjerojatnu kemiju i vješto izvedene komične trenutke. Osim što će vas zasigurno nasmijati, ova predstavlja postavlja i univerzalna pitanja o ljubavi, odnosima i novim počecima. Ovo je idealna prilika svima da se zajedno nasmiju, osvijeste i zapitaju kako očuvati svoje odnose, bez obzira na sve prepreke koje život svima stavlja na put.

Upravo je veljača kao mjesec ljubavi idealan trenutak za uživanje u ovoj romantičnoj komediji, hvaljenoj od strane kritike. Proslavite s Kazalištem Moruzgva jubilarnu 50. izvedbu u Sceni Vidra 24. veljače s početkom u 20 sati.

Ulaznice su dostupne online i na blagajni Scene Vidra.

LifestyleKulturaHit predstava „Ništa im neće bit'“ uskoro obilježava 50. izvedbu!

Zagreb je dobio prvi Muzej putovanja! Evo što zasad znamo

Zagreb svake godine postaje sve bogatiji i bogatiji za ponudu kulturnih sadržaja – od radionica izrade bonsai drvaca, preko wine radionica i keramičarskih kreativnih...

Facebook

97,224FanovaLajkaj

instagram