today-is-a-good-day

I ovog Božića HUSH HUSH market donosi najkreativnije poklone!

HUSH HUSH market po četvrti put je s nama i to od 14. do 16. prosinca na već poznatoj adresi u Ilici 15/1 na 1.katu. i nudi rješenje za sve vaše poklon probleme!

Nakon uspješnog jesenskog izdanja, HUSH HUSH market  priprema nove poslastice za ljubitelje kvalitetnog domaćeg dizajna i  nekonfekcijskcijskih proizvoda. Što vas sve čeka, otkrivaju nam organizatorice Petra i Zdravka, vlasnice brendova odjeće LP design i umjetničkog nakita Zizou:

 “Ostvarila nam se velika želja i naša ideja HUSH HUSH marketa zaživila je među publikom ali i među kreativcima, dizajnerima što dokazuje iznimno velik broj prijava koje su pristigle za sudjelovanjem.

KRAKLE KERAMIKA

Sve nas to jako veseli jer nas čeka još jedan novi uzbudljivi market s nekim novim imenima koje ćete obožavati! Naravno tu su i neka znana imena koju ste već imali prilike vidjeti na prošlim eventima.

Ujedno ovog Božića slavimo prvu godinu održavanja marketa te jedva čekamo proslaviti je s našim posjetiteljima i izlagačima!”

MUSTRA

 Na HUSH HUSH marketu pronaći ćete pregršt ideja za darivanje! Čak osamnaest dizajnera prezentirati će vam svoje proizvode. Naći će se tu kožni modni dodaci; card holderi, kožni tregeri za hlače brenda Go retro, najfinija prirodna kozmetika, ručno tkani vuneni šalovi, mladenačke hudice brenda Mustre, vesela Krakle keramike ali i pregršt nakita, odjeće i ostalih modnih dodataka.

Visibaba Brewery

Nisu zaboravili ni vaša nepca,  pa ćete se tako moći zasladiti originalnim paprenjacima Bite art i nazdraviti odličnim kraft pivom Visibaba Brewery.

Posjetite HUSH HUSH market od petka 14. do nedjelje 16. prosinca  u našoj kreativnoj oazi u Ilici 15/1 a više informacija o samom eventu potražite na na  društvenim mrežama!

LifestyleKulturaI ovog Božića HUSH HUSH market donosi najkreativnije poklone!

Iz Pan-peka stiže recept za slasnu deliciju poznatiju kao pinca

Blagdanski stol u društvu obitelji nezamisliv je bez tradicionalnog uskrsnog kolača – pince ili sirnice. Iako izgleda kao jednostavan kolač za pripremu, zahtijeva dosta...

Proljeće u boji ružičaste: Ovih 15 high street pink komada želimo u ormaru

Ružičasta je definitivno jedna od najpozitivnijih i najvedrijih boja, a mnoge žene ju obožavaju. Ta nijansa koja simbolizira djevojaštvo, mladenačku energiju, nježnost i senzualnost...

Facebook

97,224FanovaLajkaj

instagram