Idealno vikend TV štivo: Novi Netflixov true crime dokumentarac sledit će vam krv u žilama!

Od autora legendarnog dokumentarnog serijala „Don’t F**K with Cats: Hunting An Internet Killer“.

True crime žanr je postao jedan od najpopularnijih na svijetu. Istinite priče o serijskim ubojicama, zastrašujućim zločinima i neobjašnjivom kriminalu intrigiraju javnost, a Netflix je upravo predstavio svoj novi dokumentarac koji navodno ledi krv u žilama.

„Memories of a Murderer: The Nilsen Tapes“ ime je tog novog true crime dokumentarca kojeg možete pogledati na Netflixu, a koji je sjajan odabir za sve one koji u ljetnu opuštenost žele unijeti pokoji sat dinamike i intrige. Taman za vikend pred nama. Iza dokumentarca stoji ista ekipa koja je javnost već prije oduševila svojim true crime serijalom „„Don’t F**K with Cats: Hunting An Internet Killer“, a s kojim su oborili sve rekorde gledanosti.

Ova nova jeziva priča bazirana je na slučaju o poznatom serijskom ubojici Dennisu Nilsenu koji je u razdoblju od 1978. pa sve do 1982. ubio više od dvanaest muškaraca mlađe životne dobi. Dokumentarac je snimljen kroz oči policajaca i detektiva koji su radili na ovom strašnom slučaju, no najzanimljiviji dio su audio kazete koje je Nilsen snimao u zatvorskoj ćeliji. Snimke otkrivaju sve tajne njegovog mračnog uma, ali i pozadinsku životnu priču, kao i motive ubojstva pa možete biti sigurni da ovaj strašan, ali vrlo dobro osmišljen dokumentarac baš nikog neće ostaviti ravnodušnim. Napet od prve do posljednje minute, ovaj dokumentarac u trajanju sat i pol svakako stavite na svoju watch listu ako ste ljubitelj žanra.

LifestyleKulturaIdealno vikend TV štivo: Novi Netflixov true crime dokumentarac sledit će vam...

Keramičarska radionica kojom pomažemo napuštenim psima? Odmah se prijavljujemo!

Poznati zagrebački keramičarski studio Morra ovog mjeseca organizira jako poseban događaj, odnosno kreativnu radionicu keramike u suradnji s Udrugom Dog&Go, s ciljem skupljanja novca...

Domenica otkrila svoju Prvu ljubav!

Domenica, mlada glazbenica s otoka Korčule, izazvala je veliko zanimanje svojom novom pjesmom ”Prva ljubav, prva bol”. Ovaj ljetni hit predstavlja Domenicu u potpuno...

Facebook

97,224FanovaLajkaj

instagram