Imamo jako cool vijest. Snima se serija kao prednastavak legendarnog „Briljantina“

Ljubitelji kultnog mjuzikla vjerojatno će se oduševiti.

Prošlo je više od 40 godina otkada se prvi put na filmskom platnu prikazao film „Briljantin“. Žene su te 1978. ludjele za Johnom Travoltom i sve su htjele biti njegova draga Sandy, a sada je najavljeno snimanje serije koja će pratiti živote glavnih likova četiri godine prije snimanja samog filma. Dakle, kultni mjuzikl dobiva svoj prednastavak, a mi jedva čekamo da ugleda svjetlo dana!

Inače, šuškalo se da će ova serija biti snimljena u produkciji velikog HBO-a, no na kraju je produkciju i cijeli projekt preuzeo Paramount +. Serija će službeno nositi naziv „Grease: Rise of the Pink Ladies“, a ono što za sada znamo je to da će imati deset nastavaka koji će pratiti živote glavnih junaka i junakinja slavnog mjuzikla četiri godine prije trenutka u kojem se odvija radnja poznatog filma.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli ALL THROUGH THE NIGHT (@allthrough_thenight)

Podsjetimo se, “Briljantin” je film koji prati mladu Australku Sandy Olsson (Olivia Newton-John) koja za vrijeme ljetnih praznika upoznaje Dannya Zukoa (John Travolta) koji je vođa tinejdžerske srednjoškolske skupine koja nosi crne kožne jakne. Sandy se u njega zaljubi, ali kako su školski praznici završili mora se oprostiti od Dannya. No, sreća joj se nasmiješi kada njezini roditelji odluče da će se preseliti u Ameriku i kada saznaje da ide u istu školu koju pohađa Danny – i tu kreće zaplet koji će ih prvo razdvojiti, ali u konačnici i spojiti u ljubavnu vezu. Ovaj je film bio najgledaniji film 1978. godine te je postigao izniman profit na kinoblagajnama, a do danas ostaje jedan od najslavnijih mjuzikala svih vremena.

Za scenarij serije će biti zadužena Annabel Oakes, a pod njezinom će se palicom odvijati i produkcija projekta. Izvršni producenti bit će još i Marty Bowen i Erik Feig, a što se tiče redatelja i glumačke postave ove TV serije – morat ćemo se još malo strpiti, svi detalji još nisu dostupni javnosti. Slavni „Briljantin“ će tako još jednom zaživjeti u novom ruhu, a mi do premijere serije strpljivo čekamo sve nove informacije i datume prikazivanja.

LifestyleKulturaImamo jako cool vijest. Snima se serija kao prednastavak legendarnog „Briljantina“

Osvježavajuća panna cotta by Jamie Oliver: Idealan desert za uvod u ljeto

Panna cotta je tradicionalni talijanski desert od slatkog vrhnja, a koji je posebno omiljena poslastica tijekom vrućih ljetnih mjeseci. Brza i laka priprema, osvježavajući,...

Facebook

99,687FanovaLajkaj

instagram