today-is-a-good-day

Imamo listu prvih božićnih filmova koji ove godine stižu na Netflix!

Jedva čekamo!

Do Božića nas dijeli još 64 dana, ali pripreme su već naveliko počele. Modni brendovi izbacuju svoje zimske kolekcije, a police dućana sve se više pune divnim dodacima i blagdanskim ukrasima za dom. Sve češće pronalazimo i božićne recepte, a polako se u zraku naslućuje dolazak zime. Uz sve to, naravno, ide i gledanje neizostavnih božićnih filmova kojima se neizmjerno veselimo svake godine. I dok će se neki uvijek rado vraćati klasicima poput „Sam u kući“ i „Divan život“, mi se nalazimo u kategoriji onih kojima najveće veselje predstavlja otkrivanje novih filmskih naslova koji u ovo doba godine krenu pristizati u kina i na streaming platforme.

Netflix je u tom smislu apsolutni prvak, jer već sada znamo da će nam ove godine na male ekrane donijeti pravo malo bogatstvo božićnih filmova, a mi smo ih sve okupili na jednom mjestu. Svi ovi naslovi izlaze na Netflixu tijekom studenog i prosinca, pa se radi o savršenom zagrijavanju za najveselije doba godine.

Love Hard

Među najpopularnijim je filmovima ove božićne sezone zasigurno Netflixov „Love Hard“. Ove godine na Netflix tako stiže glavna zvijezda nekoć hit serije „The Vampire Diaries“, Nina Dobrev, koja glumi uz Darrena Barneta, Jimmy O. Yanga, Jamesa Saitoa, Mikaelu Hoover i druge. Radnja se vrti oko Natalie, vječne romantičarke i novinarke kojoj se čini da će joj se sreća u ljubavi konačno okrenuti kad preko aplikacije upozna šarmantnog Taga. Bez puno razmišljanja odluči kupiti avionsku kartu i iznenaditi svoju novu simpatiju – samo da bi otkrila da uopće nije komunicirala s Tago, već njegovim najboljim prijateljem iz djetinjstva, Joshom, koji baš kao i ona, jednostavno nema sreće u ljubavi.

The Claus Family

Nizozemsko-belgijska produkcija pripremila je ovog Božića obiteljsku blagdansku priču „The Claus Family“. Film prati dječaka Julesa koji nije fan blagdanske atmosfere. Međutim, kad se njegov djed razboli, Jules otkriva da obitelj nije onakva kakvom se čini i shvaća da jedino on može spasiti ovaj Božić – pa se potrudi to i učiniti! Ovaj film mogao bi biti podlična opcija za blagdanska obiteljska druženja jer je prikladan i za djecu i za odrasle.

Single All the Way

Michael Urie, Philemon Chambers, Luke Macfarlane, Jennifer Coolidge, Kathy Najimy i drugi glume u još jednom božićnom filmu koji stiže 2. prosinca. Film nas radnjom pomalo podsjeća na prošlogodišnji „Holidate“. Prati, naime, Petera koji uvjeri svog najboljeg prijatelja Nicka da mu se pridruži ovih blagdana kako bi izbjegao pitanja svoje obitelji o tome zašto je još uvijek samac. Uspješno se pretvaraju da su zajedno sve dok Peterova majka svom sinu ne namjesti slijepi spoj s trenerom Jamesom, zbog čega cijeli plan pada u vodu.

A Boy Called Christmas

Ovaj film će biti hit već samo zbog zvjezdane ekipe koja u njemu glumi. Sally Hawkins, Kristen Wiig, Henry Lawfull, Toby Jones, Zoe Coletti, Maggie Smith i mnogi drugi ujedinili su snage te snimili ovaj novi božićni film koji je temeljen na knjizi popularnog Matta Haiga. Radnja prati dječaka Nikolasa koji odlazi na nezaboravnu avanturu na sjever, a sve kako bi pronašao svog oca koji je u potrazi za selom vilenjaka – Elfhelmom. Nikolasu se pridružuje sob Blitzen i njegov ljubimac miš u duhovitoj, dirljivoj i magičnoj božićnoj avanturi.

The Princess Switch 3

Netflix ne odustaje od popularnih nastavaka filma „The Princess Switch“ koju neki smatraju pomalo trashy božićnom franšizom, dok je drugi naprosto obožavaju. Kako god bilo, ova filmska priča dobiva svoj treći nastavak, a Vanessa Hudgens ponovno igra čak tri uloge. Radnja se ovoga puta vrti oko krađe vrijednog predmeta s dvora zbog čega kraljica Margaret i princeza Stay potraže pomoć još jedne blizanke – Margertine rođakinje Fione. Fiona će uz pomoć misterioznog muškarca iz prošlosti pokušati ući u trag ukradenog predmetu, a istovremeno će se razbuktati božićna romansa na neočekivane načine.

LifestyleKulturaImamo listu prvih božićnih filmova koji ove godine stižu na Netflix!

Iz Pan-peka stiže recept za slasnu deliciju poznatiju kao pinca

Blagdanski stol u društvu obitelji nezamisliv je bez tradicionalnog uskrsnog kolača – pince ili sirnice. Iako izgleda kao jednostavan kolač za pripremu, zahtijeva dosta...

Proljeće u boji ružičaste: Ovih 15 high street pink komada želimo u ormaru

Ružičasta je definitivno jedna od najpozitivnijih i najvedrijih boja, a mnoge žene ju obožavaju. Ta nijansa koja simbolizira djevojaštvo, mladenačku energiju, nježnost i senzualnost...

Facebook

97,224FanovaLajkaj

instagram