today-is-a-good-day

Izašao je novi trailer za četvrtu sezonu serije “The Crown” i izgleda spektakularno

Doslovno jedva čekamo.

U moru sjajnih serija, koje su nerijetko produkcijski skuplje i scenaristički kvalitetnije od holivudskih filmova, u našim srcima posebno mjesto zauzima Netflixova najskuplja i najvelebnija TV serija – „The Crown“. Ova televizijska kraljevska priča o životu kraljice Elizabete II. i njezine obitelji počela se emitirati 2016., a od tada ruši rekorde gledanosti.

Nakon što smo u prve dvije sezone gledali Elizabetu kao mladu kraljicu, suprugu i majku, treća sezona nam je donijela uvid u njezine zrele godine vladanja Velikom Britanijom, prve ljubavi princa Charlesa i velike političke krize. Svega ovog se prisjećamo zato što je izašao novi trailer za četvrtu sezonu, koji nas je oduševio na prvi pogled.

Narator nas uvodi u trailer sljedećim riječima: „Ovo su stvari od kojih su napravljene bajke – princ i princeza na dan svog vjenčanja.“ S obzirom na to da će četvrta sezona serije, baš kao i ovaj novi trailer, biti prvenstveno posvećena upoznavanju i prvim godinama braka princa Charlesa i svima omiljene princeze Diane, te se uvodne riječi čine vrlo bremenitima jer već znamo kako će se tragično njihova ljubavna priča završiti.

Za mnoge ljubitelje britanske kraljevske obitelji ovo je najiščekivanija sezona do sad i to upravo zbog prvog pojavljivanja Lady Di. Princezu Dianu će utjeloviti Emma Corrin, a princa Charlesa Josh O’Connor te će tako oni biti glavni protagonisti, dok će sama kraljica biti više sporedan lik, no glavni.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli The Crown (@thecrownnetflix)

Također, u ovoj sezoni serije pojavit će se i Gillian Anderson u ulozi Margaret Thatcher, još jedne snažne žene koju kraljica Elizabeta II. nije voljela. Kakve će se sve intrige plesti vidjet ćemo uskoro, jer je Netflix sada službeno potvrdio početak emitiranja serije za 15. studeni.

Jedva čekamo ponovno uživati u raskošnoj kostimografiji i scenografiji, kao i sjajnoj glumi koja se može vidjeti u „The Crown“. Ako ćemo suditi prema uzbuđenosti fanova, ova sezona bi mogla biti najgledanija i najhvaljenija do sad. U svakom slučaju imamo još mjesec dana čekanja, a do tada možemo uživati u novom traileru.

LifestyleKulturaIzašao je novi trailer za četvrtu sezonu serije "The Crown" i izgleda...

Iz Pan-peka stiže recept za slasnu deliciju poznatiju kao pinca

Blagdanski stol u društvu obitelji nezamisliv je bez tradicionalnog uskrsnog kolača – pince ili sirnice. Iako izgleda kao jednostavan kolač za pripremu, zahtijeva dosta...

Proljeće u boji ružičaste: Ovih 15 high street pink komada želimo u ormaru

Ružičasta je definitivno jedna od najpozitivnijih i najvedrijih boja, a mnoge žene ju obožavaju. Ta nijansa koja simbolizira djevojaštvo, mladenačku energiju, nježnost i senzualnost...

Facebook

97,224FanovaLajkaj

instagram