Izašao je trailer za Pikachua, najslađeg Pokémona kojemu je glas dao Ryan Reynolds

Pokemon groznica i dalje trese svijet, a kako se čini, neće tako brzo prestati, jer uskoro na velika platna stiže prva živa Pokémon avantura – POKÉMON DETEKTIV PIKACHU sa popularnim Ryanom Reynoldsom u ulozi legendarnog Pikachua.

Svi dobro znamo da se radi o ikoni globalnog Pokémon fenomena – jednoj od najpopularnijih, više generacijskoj franšizi svih vremena.

Warner Bros. izbacio je novi plakat i trailer koji otkrivaju koja će sva stvorenja oživjeti na velikom ekranu uz žive glumce. Glas najslađem i najpoznatijem Pokémonu daje ni više ni manje nego Deadpool – Ryan Reynolds, čime se otkriva i smjer ovog iščekivanog naslova.

U filmu, kao i u Pokémon igricama, Pokemoni žive uz ljude umjesto životinja, čineći ih tako normalnom pojavom na ulicama i u prirodi. Trailer je pun skrivenih Pokémona i zabavnih dosjetki iz igrica koje su inspirirale film. Fanovi napokon mogu doživjeti Pikachua na velikom ekranu kao nikada prije, kao detektiva Pikachua, Pokemona kao nijednog drugog. U filmu će se također pojaviti široka lepeza voljenih Pokemon likova, svaki s jedinstvenim sposobnostima i osobnostima.

Priča počinje nestankom privatnog istražitelja Harryja Goodmana, kada njegov 21-godišnji sin Tim pokuša saznati što se zapravo dogodilo. U istrazi će mu pomoći Harryjev bivši Pokémon partner, detektiv Pikachu, koji ima najčudniji smisao za humor. Tim i Pikachu će udružiti snage kako bi razotkrili zapetljanu tajnu. U potrazi za tragovima u suvremenoj metropoli Ryme City u kojoj žive ljudi i Pokémoni, susreću se s raznolikim likovima te otkrivaju šokantnu tajnu koja bi mogla uništiti ovu miroljubivu koegzistenciju i cijeli Pokémon svijet.

Najslađeg „žuću“ i ostale likove možete pogledati u prvoj igranoj Pokémon avanturi – Pokémon detektiv Pikachu, u distribuciji Blitza, od 16. svibnja ove godine.

LifestyleKulturaIzašao je trailer za Pikachua, najslađeg Pokémona kojemu je glas dao Ryan...

Domenica otkrila svoju Prvu ljubav!

Domenica, mlada glazbenica s otoka Korčule, izazvala je veliko zanimanje svojom novom pjesmom ”Prva ljubav, prva bol”. Ovaj ljetni hit predstavlja Domenicu u potpuno...

Neuspjeh je normalan dio biznisa i života, osvijestim ga, prožvačem i s više mudrosti nastavim dalje

Odlasci na terene, traženje dobrih lokacija i nekretnina, razgovori i savjetovanje klijenata, prodaja… Svakodnevna je to dinamika Martine Naletilić, suvlasnice agencije za prodaju nekretnina...

Facebook

97,224FanovaLajkaj

instagram