Jedva čekamo! Stiže nam posljednja sezona ‘Krune’, evo što zasad znamo

Jedna od najgledanijih serija svih vremena bliži se svom finalu.

Mnogima omiljena streaming platforma Netflix pustila je u javnost nove detalje i prve plakate za finalnu šestu sezonu jedne od svojih najuspješnijih serija svih vremena, ‘Krunu’. Naime, posljednja sezona ‘Krune’ prikovat će nas uz male ekrane za nešto više od mjesec dana, a čini se kako se hype sve više zagrijava te publika počinje s nestrpljenjem iščekivati zadnje epizode kultne serije posvećene odnosima unutar britanske kraljevske obitelji.

Podsjetimo se, ‘Kruna’ prati život kraljice Elizabete II. te njezine obitelji od njezina stupanja na vlast sredinom prošlog stoljeća, a ova zadnja sezona zaustavit će se na događajima iz 1990-ih te će na male ekrane donijeti sagu razvoda princeze Diane i princa Charlesa te finalne dane života nikad prežaljene Lady Di koja je poginula u kolovozu 1997.

Ono što zasad znamo o ovoj finalnoj sezoni je to da će emitiranje epizoda biti podijeljeno u dva dijela – kroz studeni i kroz prosinac. U novom traileru vidimo Imeldu Staunton kako se vraća u ulozi kraljice Elizabete II., ali i glumice koje su je glumile u njezinim ranijim verzijama tijekom sezona serije.

‘Kruna je simbol postojanosti. To je nešto što jesi, a ne ono što radiš’, govori na početku trailera Claire Foy koja je utjelovila najmlađu verziju kraljice u prvoj i drugoj sezoni ‘Krune’.

‘Neki dio našeg prirodnog ‘ja’ uvijek se izgubi. Svi smo se žrtvovali. To nije izbor. To je dužnost’, nastavlja Olivia Colman koja je glumila kraljicu u trećoj i četvrtoj sezoni. Isječak tada prelazi na Imeldu Staunton u kostimu, kao najstariju ‘verziju’ Kraljice, koja se tiho drži za ruke prije nego što će izaći na balkon Buckinghamske palače.

Službeni poster serije pak prikazuje princezu Dianu u legendarnom plavom kupaćem kostimu koji je nosila u Francuskoj nedugo prije svoje smrti, dok se na drugom vizualu pojavljuje Kraljica kako sama hoda kroz sjene palače do otvorenih vrata.

LifestyleKulturaJedva čekamo! Stiže nam posljednja sezona ‘Krune’, evo što zasad znamo

Sasvim je normalno da kosa opada u proljeće, ali taj proces možete usporiti

Proljetno, odnosno sezonsko ispadanje kose zapravo je prirodan biološki fenomen. Ta fiziološka promjena naziva se “sezonski efluvij” i rezultira većim gubitkom kose kada je,...

YSL beauty predstavlja novu LOVESHINE liniju proizvoda

Od 2019. Dua Lipa globalna je brend ambasadorica za YSL beauty Libre liniju mirisa; a danas nastavlja utjelovljavati modernu ženstvenost kao novoimenovana globalna ambasadorica...

Facebook

97,224FanovaLajkaj

instagram