Jeste li već pogledali ‘The Bear’? Ova serija postala je ljetni ‘must-watch’ hit koji je zaludio gledatelje

Savršena produkcija, scenarij i gluma učinili su je megapopularnom.

Svake se godine oko titule najbolje serije godine lome koplja, no već je sada posve izvjesno da će jedan od naslova za trku biti ‘The Bear’, serija koju možete pogledati na Hulu i Disney+ streaming servisima, a koja je svojim šarmom i hektičnom atmosferom zaludila javnost.

Naime, radi se o crnohumornoj drami koja se radnjom vrti oko života mladog kuhara koji odbacuje uspjehe postignute u prestižnim restoranima ne bi li na restoransku mapu svijeta stavio bratov mali restorančić sa sendvičima.

Tako gledatelji prate put kuhara Carmena Carmyja Berzatta koji se iz svijeta fine dinninga vraća u Chicago, gdje je odrastao, te pokušava bratov propali biznis postaviti na noge – no pri tome mu dijelom pomaže, a dijelom jako otežava njegov tim suradnika.

Obiteljske traume, puno osjećaja, životnih situacija i naglih obrata sudbine u ovoj su seriji prikovali gledatelje uz TV ekrane. Ako tražite ideju što gledati tijekom ovih vrućih, sparnih ljetnih večeri – ovo je svakako dobra televizijska preporuka.

LifestyleKulturaJeste li već pogledali 'The Bear'? Ova serija postala je ljetni 'must-watch'...

Sasvim je normalno da kosa opada u proljeće, ali taj proces možete usporiti

Proljetno, odnosno sezonsko ispadanje kose zapravo je prirodan biološki fenomen. Ta fiziološka promjena naziva se “sezonski efluvij” i rezultira većim gubitkom kose kada je,...

Facebook

97,224FanovaLajkaj

instagram