today-is-a-good-day

Jezovita true crime serija ‘Dahmer’ dobiva dvije nove sezone!

Obožavatelji žanra doći će na svoje.

Otkako je serija o serijskom ubojici Jeffreyju Dahmeru ugledala svjetlo dana prije nešto više od mjesec dana o njoj se ne prestaje pričati. Lik i jezovito djelo tog ozloglašenog serijskog ubojice fasciniraju javnost, a opsjednutost gledatelja je tolika da je u SAD-u ove Noći vještica bilo zabranjeno zamaskirati se u njega.

Podsjetimo se, radi se o ubojici koji je zavodio muškarce, odvodio ih u svoj stan te tamo drogirao, silovao i potom komadao na dijelove koje je zatim čuvao u svom domu. Osuđeni masovni ubojica uništio je živote svojih žrtava, ali i njihovih obitelji, a na kraju je ubijen u zatvoru te je odslužio tek maleni dio svoje zatvorske kazne.

Netflix je s ovim televizijskim hitom oborio sve rekorde gledanosti, a sada je streaming servis, potaknut velikim uspjehom serije, odlučio producirati još dvije nove sezone serije naziva ‘Monster’. Prema priopćenju za javnost, limitirana serija koju donose Ryan Murphy i Ian Brennan, nastavit će se baviti pričama iza drugih ‘monstruoznih figura koje su utjecale na društvo’.

To zapravo znači da priče ove dvije nove sezone neće direktno pratiti životnu priču Dahmera, jer o njemu već znamo sve, već će se fokusirati na nove likove, tj. živote drugih ozloglašenih zločinaca iz povijesti SAD-a, a koji su ostavili veliki trag u kolektivnoj svijesti Amerikanaca. Još se ne zna koje će serijske ubojice i monstrume radnja pratiti, ali uopće ne sumnjamo da će se raditi o vrhunski produciranim i režiranim true crime serijama koje će mnogi željeti pogledati.

FotoIMDB
LifestyleKulturaJezovita true crime serija ‘Dahmer’ dobiva dvije nove sezone!

Iz Pan-peka stiže recept za slasnu deliciju poznatiju kao pinca

Blagdanski stol u društvu obitelji nezamisliv je bez tradicionalnog uskrsnog kolača – pince ili sirnice. Iako izgleda kao jednostavan kolač za pripremu, zahtijeva dosta...

Proljeće u boji ružičaste: Ovih 15 high street pink komada želimo u ormaru

Ružičasta je definitivno jedna od najpozitivnijih i najvedrijih boja, a mnoge žene ju obožavaju. Ta nijansa koja simbolizira djevojaštvo, mladenačku energiju, nježnost i senzualnost...

Facebook

97,224FanovaLajkaj

instagram