today-is-a-good-day

Još jedan naslov na našoj watch listi je i Netflixova serija “Shadow and Bone”!

Radi se o jednoj od najiščekivanijih serija godine, a koja će premijeru imati 23. travnja na popularnoj streaming platformi.

Travanj nam donosi nekoliko odličnih filmskih naslova, ali i novih serija kojima se već neko vrijeme veselimo, a među njima je i Netflixova “Shadow and Bone”. Radi se o jednoj od najiščekivanijih serija godine, a već sada se šuška kako će biti veliki hit među gledateljima. Od 23. travnja, kada je zakazana premijera serije, u to ćemo se moći i sami uvjeriti, a do tada vam donosimo nekoliko informacija o tome što očekivati i zašto biste ovom novom naslovu trebali dati priliku.

Naime, “Shadow and Bone” već duže privlači veliku pažnju pa ne čudi kako sada, pred samu premijeru, hype oko serije sve više i više raste. Zapravo se radi o seriji snimljenoj prema istoimenom književnom predlošku autorice Leigh Bardugo. U originalu priča dolazi u obliku trilogije, a Netflix je već dao naslutiti kako baš zbog toga možemo očekivati i tri sjajne sezone.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Shadow and Bone (@shadowandbone)

Ono što za sada znamo je to da je radnja smještena u kraljevini Ravka koja je podijeljena velikim Rasjedom kojem dominiraju čudovišna bića Volkiri. Glavna protagonistica serije Alina posjeduje posebne moći te igrom slučaja postaje članicom specijalne jedinice Griša čiji je cilj borba protiv Volkira. Žanr serije mogao bi se opisati kao fantastika i avantura, a ono što jamči je puno obrata, napetih borbi i mističnih likova.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Shadow and Bone (@shadowandbone)

Sama knjiga je doživjela veliki uspjeh i stekla brojne obožavatelje diljem svijeta pa uopće ne sumnjamo da će serija također naići na oduševljenje, a ako je suditi po dosadašnjim komentarima, sigurni smo da će biti jedna od najgledanijih.

U nastavku donosimo trailer koji će vas sigurno zaintrigirati i natjerati vas da i vi stavite “Shadow and Bone” na svoju watch listu.

LifestyleKulturaJoš jedan naslov na našoj watch listi je i Netflixova serija "Shadow...

Proljeće na velikom platnu – školski praznici i fenomenalni filmovi u Cinestaru!

Ovog proljeća uživajte u velikom rasponu filmova, udobno se smjestite ispred velikog platna i prepustite čarima sedme umjetnosti, evo i prijedloga. Noina Arka: Glazbena pustolovina (Noah's...

Facebook

97,224FanovaLajkaj

instagram