Još jedan Orašar osvaja Zagreb za vrijeme Adventa – odvažite se na bajkoviti Escape Room gdje vas na kraju čekaju slatkiši

Prolazeći kroz bajkovitu čaroliju božićnih blagdana uz najljepše scene iz baleta Orašar poput Badnje večeri, Klarinu sobu i njen san o borbi miševa i vojnika, Snježno kraljevstvo i Kraljevstvo slatkiša, posjetitelji će izbliza uživati u raskošnoj scenografiji i baletnim kostimima.

Pažljivim slušanjem stručnog vodstva ili čitanjem tekstova doznat će niz podataka o samom baletu koje će moći iskoristiti u sve popularnijoj zabavi diljem svijeta tzv. Escape Room gdje rješavanjem zagonetki dolaze do konačnog rješenja – slatkiša kako i priliči u Kraljevstvu slatkiša!

Za one najmanje koji još ne mogu u Escape room bit će organizirane kreativne igraonice kao i kutak za čitanje slikovnica i igranje memory igrice s likovima iz baleta Orašar. Kao i svake godine, Advent u Muzeju za umjetnost i obrt donosi i niz koncerata, radionica te veliki izbor suvenira u muzejskom dućanu.

Za otprilike mjesec dana, točnije 6. prosinca otvara se ovaj zanimljiv šećerni pothvat, a trajat će sve do 12. siječnja 2020. godine. Više informacija pratite na službenoj Facebook stranici ovdje.

LifestyleKulturaJoš jedan Orašar osvaja Zagreb za vrijeme Adventa - odvažite se na...

MITAN FASHION SHOW: najljepša modna rapsodija uz more

Brojne ljubiteljice mode nisu htjele propustiti ovo posebno događanje i uživati u ljetnoj kolekciji poznatih dizajnera s hrvatske modne scene. BiteMyStyle fashion design, Ivana Jurić...

Facebook

99,687FanovaLajkaj