Jovanottijeva predgrupa dolazi na trogirski KulaKula festival – upoznajte The Sweet Life Society!

Šesta je godina zaredom da se prvog vikenda kolovoza u impresivnoj Kuli Kamerlengo održava jedan od ponajboljih boutique glazbenih festivala u Hrvatskoj pod nazivom KulaKula festival.

Ove godine predstavljen je prvi internacionalni line-up koji čine Konstrakta i Zemlja Gruva (3.8.), crnogorske hip-hop legende Who See (4.8.) , Kiril Džajkovski u pratnji britanske reperice i MC TK Wonder (4.8.), legendarno Prljavo kazalište (5.8.), a posebno zanimanje izazvali su talijanski gosti – The Sweet Life Society.

“Radi se o bandu koji u Italiji nazivaju zaista ‘najboljim party bandom’, a kuriozitet je da su prošlo ljeto proveli kao predgrupa svima nam omiljenom Jovanottiju na njegovoj turneji Jova Beach Party.  Svidjet će se svim fanovima TBF-a, Jinxa, Dubioze Kolektiv i S.A.R.S.-a. Ovaj deveteročlani band sastavljen od vrhunskih glazbenika neće vam dati mira i garantiraju ozbiljno dobar plesni tulum!” – izjavio je Antonio Franić, organizator KulaKula festivala.

 

Sam sastav dolazi iz Torina gdje su lani nastupili i na partyju Eurosonga, a u svoj CV upisali su i nastup na najvećem svjetskom glazbenom festivalu – Glastonbury koji se upravo održao u Velikoj Britaniji.

Okosnica banda su DJ i producenti Gabriele Concas i Mateo Marini, a glazbeni identitet im je mješavina vintage zvukova, dub, reggae i nazivaju je “glazbenim mostom između Torina, Kingstona i Brixtona”.

The Sweet Life Society nastupit će 3. kolovoza u Kuli Kamerlengo uz Konstraktu i njen fenomenalan band Zemlja Gruva pa zaista vrijedi na vrijeme ugrabiti ulaznice kojih je limitiran broj u sustavu entrio.hr.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by KulaKula Festival (@kulakulafestival)

Više informacija potražite na društvenim mrežama KulaKula festivala i zapamtite – ljeto počinje, traje i završava uz KulaKula festival!

LifestyleKulturaJovanottijeva predgrupa dolazi na trogirski KulaKula festival - upoznajte The Sweet Life...

Sasvim je normalno da kosa opada u proljeće, ali taj proces možete usporiti

Proljetno, odnosno sezonsko ispadanje kose zapravo je prirodan biološki fenomen. Ta fiziološka promjena naziva se “sezonski efluvij” i rezultira većim gubitkom kose kada je,...

YSL beauty predstavlja novu LOVESHINE liniju proizvoda

Od 2019. Dua Lipa globalna je brend ambasadorica za YSL beauty Libre liniju mirisa; a danas nastavlja utjelovljavati modernu ženstvenost kao novoimenovana globalna ambasadorica...

Facebook

97,224FanovaLajkaj

instagram