Kakva lijepa vijest! Uskoro nam stiže nastavak Pixarovog klasika ‘Up’

Jedva čekamo nove avanture djedice Carla.

Pixarov animirani film ‘Up’ nam je 2009., kada je ugledao svjetlo dana, posve oduzeo dah i prekrasnom, dirljivom pričom i svojom animacijom, a čini se kako omiljeni junaci tog filma dobivaju svoj nastavak!

Naime, ako se prisjetimo, ‘Up’ je na vrlo nježan, melankoličan način obradio temu prijateljstva, tragedije, starenja i nošenja sa životnim izazovima, a mnogi ga i dan danas nazivaju najljepše ispričanom pričom o toplini ljudskih odnosa u povijesti kinematografije. Baš zbog sveopće popularnosti ovog filma, studio Pixar odlučio je udovoljiti željama publike te kreirati i nastavak ‘Up-a’, a u kojem će glavno lice radnje opet biti djedica Carl.

Radit će se o kratkometražnom crtiću naziva ‘Carl’s Date’, a u kojem će se Carl odlučiti po prvi puta nakon smrti voljene supruge otići na spoj. Iako točan datum izlaska novog animiranog filma još uvijek nije poznat, Pixar je natuknuo kako ćemo u nastavku ‘Up-a’ uživati već ove godine!

Dotad, prisjetite se u nastavku trailera za originalni ‘Up’ i potaknite se da ga ovog vikenda opet gledate. Zaista se radi o ultimativnom feel-good filmu.

LifestyleKulturaKakva lijepa vijest! Uskoro nam stiže nastavak Pixarovog klasika 'Up'

Sasvim je normalno da kosa opada u proljeće, ali taj proces možete usporiti

Proljetno, odnosno sezonsko ispadanje kose zapravo je prirodan biološki fenomen. Ta fiziološka promjena naziva se “sezonski efluvij” i rezultira većim gubitkom kose kada je,...

Facebook

97,224FanovaLajkaj

instagram