Koliko je važna ljubav prema sebi na svim područjima?

Za sve željne inpirativnih i zanimljivih priča poznatih lica sprema se još jedan zabavni talk-show „Ženska priča“ u Klubu hrvatskih glazbenika Sax! Stand up komičarka i spisateljica Marijana Perinić u novom izdanju humanitarne Ženske priče u utorak, 19. veljače ugostit će psihologinju Ljubicu Uvodić–Vranić, spisateljicu i blogericu Anđu Marić, terapeuta Tomislava Kuljiša te Dalibora Petrinića, motivatora i fitness trenera.

Zasigurno će se i ovog mjeseca tražiti mjesto više, za što su se pobrinula poznata lica koja će pričati na temu ljubavi prema sebi. Komičarka Marijana Perinić će ugostiti poznatu psihologinju Ljubicu Uvodić-Vranić koja iza sebe ima nekolicinu objavljenih stručnih knjiga. Pričat će se o samopoštovanju, samopouzdanju, narcisoidnosti, krivnji, grižnji savjesti te svim onim blokadama i uvjerenjima koji uvelike otežavaju zdravu ljubav prema samome sebi.

prof. Ljubica Uvodić-Vranić
(Foto: Boris Šćitar)

Najbolji primjer zdravog odnosa prema sebi, uloženog rada i truda za promjenom samosvjesnosti i životnog stila će dati druga gošća- spisateljica i blogerica Anđa Marić, koja će svoje životno iskustvo podijeliti s publikom, i to na samo njen poznat način – direktno, iskreno i uz puno humora.

 

Svakako će biti zanimljivo čuti mišljenje autora, terapeuta i ravnatelja škole Integralne tjelesno orijentirane psihoterapije Tomislava Kuljiša, koji svakodnevno pomaže mnogima kroz radionice, predavanja, edukacije s ciljem rješavanja trauma ranog djetinjstva i osobnog razvoja.

 

Tomislav Kuljiš

Mnogi smatraju da ljubav prema sebi ne podrazumijeva i zdrav odnos prema vlastitom tijelu. Zbog čega u goste dolazi Dalibor Petrinić, autor knjige „Prehrana za koju smo stvoreni“, motivator i fitness trener koji njeguje sinergiju uma, duha i tijela. Najveća svrha njegovog rada je buđenje svijesti kod ljudi, educiranje o važnosti prehrane i rada na sebi, te motiviranje na uspjeh u svim sferama života.

 

Novo izdanje Ženske priče održat će se u Klubu hrvatskih glazbenika Sax!  (Palmotićeva 22, Zagreb), u utorak  19. veljače 2019. godine u 20.00 sati, u dvosatnom programu stand up komičarke i spisateljice Marijane Perinić.

Pozivamo sve posjetitelje da uživaju s nama u nastavku Ženske priče čija šesta sezona traje do srpnja 2019. godine. Sav prihod od ulaznica donirat će se Europskoj koaliciji protiv raka dojke Europa Donna Hrvatska.

Za sve posjetitelje obavezna je rezervacija mjesta na zenskaprica.sax@gmail.com ili mobitel: 091/552-0611.
LifestyleKulturaKoliko je važna ljubav prema sebi na svim područjima?

Keramičarska radionica kojom pomažemo napuštenim psima? Odmah se prijavljujemo!

Poznati zagrebački keramičarski studio Morra ovog mjeseca organizira jako poseban događaj, odnosno kreativnu radionicu keramike u suradnji s Udrugom Dog&Go, s ciljem skupljanja novca...

Domenica otkrila svoju Prvu ljubav!

Domenica, mlada glazbenica s otoka Korčule, izazvala je veliko zanimanje svojom novom pjesmom ”Prva ljubav, prva bol”. Ovaj ljetni hit predstavlja Domenicu u potpuno...

Neuspjeh je normalan dio biznisa i života, osvijestim ga, prožvačem i s više mudrosti nastavim dalje

Odlasci na terene, traženje dobrih lokacija i nekretnina, razgovori i savjetovanje klijenata, prodaja… Svakodnevna je to dinamika Martine Naletilić, suvlasnice agencije za prodaju nekretnina...

Facebook

97,224FanovaLajkaj

instagram