today-is-a-good-day

Konačno je izašao trailer za novi film o princezi Diani u koju se transformirala Kristen Stewart!

Dugoiščekivani film “Spencer”, u kojem je princezu Dianu utjelovila Kristen Stewart, konačno je dobio i svoj službeni plakat, ali i trailer! Javnost je jedva dočekala vidjeti što će nam ova intimna biografska drama o omiljenoj Lady Di donijeti, a sada imamo i prvi uvid u detalje filma.

„Spencer“ je smješten u 1991., a radnja se odvija tijekom božićnih braznika, kada se Diana počela suočavati sa svojom odlukom za prekine brak s princom Charlesom. Unatoč minimalnom dijalogu, ovaj teaser nudi zadivljujući uvid u ekstravagantan život na kraljičinom imanju Sandringham. Pratimo tako princezu Dianu koja postaje sve emotivnija dok se bori s glasinama o aferama i izbjegava nemilosrdne paparazze. Film ne slijedi činjenice u potpunosti, već služi kao zamišljanje onoga što se moglo dogoditi tijekom tog sudbonosnog blagdanskog razdoblja.

Podsjećamo, prva fotografija Kristen Stewart, glumice koja je u ovom filmu utjelovila tragično preminulu princezu, zapalila je svijet. Mnogi su se tada poprilično iznenadili koliko Kristen, odjevena u karakterističan outfit Lady Di, nevjerojatno nalikuje na nju. Obožavatelji su zato jedva čekali vidjeli kako se glumica snašla u ulozi jedne od najslavnijih žena svih vremena.

Uz Stewart, u filmu glume i Jack Farthing kao princ Charles, a tu su još i Sally Hawkins, Olga Hellsing kao vojvotkinja od Yorka, Amy Manson kao Anne Boleyn i Niklas Kohrt kao princ Andrew. Scenarij je napisao Steven Knight, a film bi u kina trebao stići 5. studenog. Jedva čekamo!

LifestyleKulturaKonačno je izašao trailer za novi film o princezi Diani u koju...

Proljeće na velikom platnu – školski praznici i fenomenalni filmovi u Cinestaru!

Ovog proljeća uživajte u velikom rasponu filmova, udobno se smjestite ispred velikog platna i prepustite čarima sedme umjetnosti, evo i prijedloga. Noina Arka: Glazbena pustolovina (Noah's...

Facebook

97,224FanovaLajkaj

instagram