today-is-a-good-day

Koncert koji se ne propušta! Simple Minds sviraju na zagrebačkoj Šalati

Legendarni Simple Minds odsvirat će u četvrtak, 30. lipnja na stadionu Šalata jedan od najočekivanijih koncerata godine u Hrvatskoj.

Jim Kerr i ekipa izvest će dva seta, u ukupnom trajanju od više od dva sata. Vrata Šalate otvaraju se u 18:45, a svirka počinje u 20:15. Zagrebački koncert je rasprodan već neko vrijeme, pa se očekuju gužve na ulazima. Stoga se apelira na raniji dolazak na Šalatu-

Simple Minds

Grupa Simple Minds donosi u Zagreb svoju veliku svjetsku turneju “40 Years Of Hits”. Osam godina nakon što su rasprodali Malu dvoranu Doma sportova škotski rock velikani vraćaju se u Zagreb obilježiti četiri desetljeća rada koncertom koji će sadržavati apsolutno sve najvažnije pjesme iz prebogatog opusa.

Bend će svirati dva duga seta, a bit će ovo večer posvećena presjeku karijere u kojoj su stvorili bezvremenske hitove. “Turneja mora biti posebna, pa smo sve jako dobro osmislili. Čut ćete sve klasike i sve velike pjesme, a za hard core fanove izvest ćemo stvari koje nismo baš najduže svirali”, objašnjava frontman Jim Kerr.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Simple Minds (@simplemindsmusic)

Kao uvod u obljetničku akciju grupa je objavila čak dva izdanja – koncertni album “Live In The City Of Angels” i kompilaciju “40: The Best Of 1979 – 2019”. Live izdanje snimano je na dugačkoj sjevernoameričkoj turneji, dok je kolekcija hitova dosad najdetaljniji i najiscrpniji pregled fascinantne karijere jednog od najvećih otočkih bendova i uključuje 40 pjesama, od megahitova “Don’t You (Forget About Me)”, “Alive & Kicking”, “Belfast Child”, “Mandela Day”, “Promised You A Miracle”, “Glittering Prize”, Waterfront”, “Sanctify Yourself”, “New Gold Dream (81, 82, 83, 84)”, “War Babies” do nove pjesme, obrade King Creosoteove “For One Night Only”.

FotoPR
LifestyleKulturaKoncert koji se ne propušta! Simple Minds sviraju na zagrebačkoj Šalati

Stiže nam Festival svjetla! Imamo popis svih atrakcija

Najposjećeniji event u Zagrebu tijekom ožujka neosporno je Festival svjetla koji već godinama pretvara na par dana ulice našeg glavnog grada u svjetlosni spektakl....

Facebook

97,224FanovaLajkaj

instagram