today-is-a-good-day

Kraljevska vijest iz svijeta filma: Službeno potvrđeno da se snima 3. nastavak ‘Princezinih dnevnika’!

Fanovi su izvan sebe od uzbuđenja.

Nema ‘milenijalke’ koja nije odrastala gledajući filmsku priču ‘Princezini dnevnici’ s Anne Hathaway u glavnoj ulozi. Ta legendarna moderna bajka o djevojci iz susjedstva, pomalo neobičnoj i drugačijoj od ostalih ‘popularnih cura’, proslavila je lijepu Anne, a nama obilježila djetinjstvo. Podsjetimo se, radi se o filmskoj adaptaciji istoimenog književnog predloška koji je napisala Meg Cabot.

Disney radi na novom filmu!

Otkako su ‘Princezini dnevnici’ ugledali svjetlo dana postali su omiljeni feel-good film svih generacija, a sada se čini se vraćaju na veliko platno! Naime, službeno je potvrđeno da Disney radi na novom filmu o kraljevskoj obitelji iz fiktivne kraljevine Genovije, a čija je princeza Mija Thermopolis naša omiljena junakinja.

Naravno, nju je u prva dva nastavka filma utjelovila Hathaway, a rekla je i kako bi voljela sudjelovati u trećem nastavku filma. Već 2019. oskarovka je u jednom intervjuu priznala kako postoji adaptirani scenarij za film ‘Princezini dnevnici: Zaljubljena princeza’, a njegova radnja bi se uvelike trebala temeljiti na istoimenom književnom naslovu.

Također, i Julie Andrews je rekla kako bi voljela sudjelovati u ovom projektu pa se svakako nadamo da ćemo obje ove filmske dive ponovno gledati u tandemu koji nam je obilježio djetinjstvo.

FotoIMDB
LifestyleKulturaKraljevska vijest iz svijeta filma: Službeno potvrđeno da se snima 3. nastavak...

Iz Pan-peka stiže recept za slasnu deliciju poznatiju kao pinca

Blagdanski stol u društvu obitelji nezamisliv je bez tradicionalnog uskrsnog kolača – pince ili sirnice. Iako izgleda kao jednostavan kolač za pripremu, zahtijeva dosta...

Proljeće u boji ružičaste: Ovih 15 high street pink komada želimo u ormaru

Ružičasta je definitivno jedna od najpozitivnijih i najvedrijih boja, a mnoge žene ju obožavaju. Ta nijansa koja simbolizira djevojaštvo, mladenačku energiju, nježnost i senzualnost...

Facebook

97,224FanovaLajkaj

instagram