Kraljici u čast: Zaustavljeno je snimanje 6. sezone Netflixove serije ‘The Crown’

Iz poštovanja prema preminuloj kraljici Elizabeti II produkcija serije donijela je takvu odluku.

Kraljica Elizabeta II bila je najdugovječniji monarh u britanskoj povijesti, a na tronu je sjedila 70 godina. Kada je prošlog četvrtka, 8. rujna preminula u svom domu u Škotskoj u 97. godini života, u crno je zavila cijelu zemlju, ali i fanove diljem svijeta.

Među ožalošćenima se tako nisu našli samo članovi britanske kraljevske obitelji, već i glumci i ekipa megapopularne Netflixove serije ‘The Crown’, a koja je posvećena upravo životu kraljice Elizabete. Podsjetimo se, ‘The Crown’ je najskuplja Netflixova produkcija ikad te jedna od najcjenjenijih serija današnjice, a fanovi cijelu godinu s nestrpljenjem očekuju nove epizode.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli The Crown (@thecrownnetflix)

No, čini se da ćemo na šestu sezonu čekati jako dugo. Pala je odluka, kraljici u čast, da se s produkcijom i snimanjem 6. sezone stane na neodređeno vrijeme. Vijest je to koju je javnosti priopćio pisac serije Peter Morgan. Iako je mnoge ova vijest ražalostila, ona zapravo i nije toliko iznenađujuća.

Naime, sam redeatelj serije, Stephen Daldry, već je ranije rekao kako će se s novim snimanjima pauzirati i pričekati u slučaju kraljičine smrti. Sad kad se to dogodilo, cijela ekipa odlučila je ispoštovati njegove riječi.

‘Nitko od nas ne zna kada će to vrijeme doći, ali bilo bi ispravno i prikladno pokazati poštovanje kraljici. To bi trebalo biti iskazivanje počasti i znak poštovanja’, izjavio je još 2016. godine.

Inače, nakon što je prve dvije sezone Elizabetu II glumila Claire Foy, a u trećoj i četvrtoj Olivia Colman, u 5. i 6. sezoni serije trebali bismo gledati Imeldu Staunton. Staunton će utjeloviti kraljicu u poodmakloj dobi, a svoj debi u toj ulozi doživjet će u studenom ove godine, kada na male ekrane dolazi peta sezona ove genijalne povijesne serije. Iz Netflixa još nije potvrđeno kada će se pak nastaviti snimanje šeste sezone.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli The Crown (@thecrownnetflix)

LifestyleKulturaKraljici u čast: Zaustavljeno je snimanje 6. sezone Netflixove serije 'The Crown'

Hrvatski brend Moel zabljesnuo u britanskom izdanju Voguea

Autori u ovom najpoznatijem svjetskom magazinu navode kako Moelovi proizvodi utjelovljuju pojam rafiniranosti i elegantnog življenja, ali su i puno vise od toga jer...

Zadarska tržnica dobila je prvi gradski vinski vrt! Evo što je u ponudi

Tržnice su mjesta živosti, strujanja energije grada, kupovine, smišljanja recepta i druženja, a postoji nešto posebno šarmantno u istraživanju onih lokalnih, diljem svijeta, ali...

eNVy room slavi 20 godina! Što je obilježilo njihovo modno putovanje?

Na isti taj datum, samo dva desetljeća kasnije, Nikica Ivančević i Vjeko Franetović će u Rimac Campusu održati eNVy room reviju powered by 1664...

Zelene slavonska oaza: Park šuma Jankovac zove vas u posjet

Hrvatska se zazelenila, a prolistala drveće, svježa trava i visoke proljetne temperature zovu nas da svaki slobodan trenutak provodimo u prirodi. Osim očitih opcija,...

Facebook

97,224FanovaLajkaj

instagram