today-is-a-good-day

KulaKula festival se vraća u Trogir – Urban, TBF, Vesna Pisarović, Kuzma & Shaka Zulu i Vinko Ćemeraš u Kuli Kamerlengo!

Četvrto izdanje boutique festivala KulaKula održat će se prvog vikenda kolovoza u impozantoj trogirskoj Kuli Kamerlengo, a na njemu će nastupiti najbolje od pop, rock i hip hop glazbe na našoj sceni.

Već nekoliko godina na glazbenoj sceni u Hrvatskoj šapuće se o malenom festivalskom imenu koje se održava na fascinantnim lokacijama u Trogiru i njegovoj okolici. Riječ je o KulaKula festivalu, brandu koji se čak i lani uprkos pandemiji uspio održati s pola kapaciteta.

Ove godine očekuju nas tri dana u impozantnoj trogirskoj Kuli Kamerlengo s izvođačima koje svi obožavamo.

U srijedu 04.kolovoza dolaze nam hip hop legende splitski TBF koji su već starosjedioci ovog festivala a o njihovom nastupu na bazenu Brown Beach House hotela iz 2019. godine i dan danas se prepričavaju uspomene kao najljepšem ljetnom koncertu. Uz njih na trogirskoj pozornici pridružit će im se dvojac koji je vlasnik najluđih ljetnih hitova – Kuzma & Shaka Zulu.

Petak 06.kolovoza rezerviran je za rock spektakl koji otvara pobjednik posljednje sezone showa “The Voice” i ovogodišnji dobitnik Porina za najbolji rock album – Vinko Ćemeraš & Talvi Tuuli, a sve to uvertira je za nastup legendarnog Damira Urbana koji će uz svoju četvorku vratiti se pozornici Kule Kamerlengo na kojoj je 2006. maestralno otpjevao Runjićevu “Ostavljam te samu”.

Subota 07.kolovoza pripada kraljici pop hitova Vesni Pisarović kojoj će se pridružiti i DJ Rea, te nam tako osigurati jednu pravu žensku večer punu pop hitova i dobro poznatih melodija.

Jutro donosi kraj za ovogodišnji KulaKula festival a organizatori vas pozivaju da svoje ulaznice kupite u sustavu entrio.hr ili u uredu TZ Trogir.

Ulaz je moguć isključivo uz EU Covid potvrde ili negativan antigenski test, ali organizatori su se pobrinuli da na ulazu u Kulu Kamerlengo testiranje bude besplatno i u cijeni same ulaznice stoga nas očekuje sigurna i odgovorna glazbena poslastica za uživanje u trogirskom ljetu.

FotoPR
LifestyleKulturaKulaKula festival se vraća u Trogir - Urban, TBF, Vesna Pisarović, Kuzma...

Stiže nam Festival svjetla! Imamo popis svih atrakcija

Najposjećeniji event u Zagrebu tijekom ožujka neosporno je Festival svjetla koji već godinama pretvara na par dana ulice našeg glavnog grada u svjetlosni spektakl....

Facebook

97,224FanovaLajkaj

instagram