today-is-a-good-day

Kurt Russel i Goldie Hawn vraćaju se u drugom nastavku humorističnog božićnog filma “Christmas Chronicles 2”

Gledajte ga na Netflixu 25. studenoga!

Božićni filmovi spadaju u onu posebnu kategoriju filmova koja nas odmah može vratiti u najljepše trenutke djetinjstva i bez obzira na to koliko su nerealni, bez zadrške se spremno prepuštamo toj čaroliji. Uvijek se rado vraćamo kultnim klasicima kao što je “Sam u kući” ili “Zapravo ljubav” i slično, ali postoje i filmovi novijeg datuma koji će sigurno tijekom godina zaraditi kultni status.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by The Christmas Chronicles 2 (@christmaschronicles) on

Jedan od njih je i Christmas Chronicles u kojem je 2018. godine kao Djed Božićnjak briljirao Kurt Russel, a na radost brojnih obožavatelja imat ćemo ga priliku gledati i u drugom nastavku filma koji će svjetlo dana ugledati 25. studenoga na Netflixu. Za razliku od prvog dijela gdje se tek na kraju pojavljuje Goldie Hawn kao gđa. Božićnjak, u nastavku ćemo je gledati kao jednu od glavnih uloga i imati priliku vidjeti odličnu kemiju između ovih supružnika u stvarnom životu. Za ovaj feel good film zaslužan je redatelj Chris Columbus koji se redateljske palice u prošlosti primio u uspješnicama kao što su “Sam u kući” i “Harry Potter” tako da već znate da možete očekivati predivne vizuale i uradak koji vas neće ostaviti ravnodušnima.

Što se točno događa u drugom dijelu filma Christmas Chronicles, pogledajte u najnovijem produženom traileru koji će otkriti tek djelić čarolije:

LifestyleKulturaKurt Russel i Goldie Hawn vraćaju se u drugom nastavku humorističnog božićnog...

Stiže nam Festival svjetla! Imamo popis svih atrakcija

Najposjećeniji event u Zagrebu tijekom ožujka neosporno je Festival svjetla koji već godinama pretvara na par dana ulice našeg glavnog grada u svjetlosni spektakl....

Facebook

97,224FanovaLajkaj

instagram