Google Fonts

400: Too many fonts requested for Internet Explorer

Please request fewer web fonts for Internet Explorer or only the fonts which are used on this page. Older versions of Internet Explorer block and download ALL requested web fonts, whether they are used or not.

Requested (8) web fonts: Family{name=Catamaran, foundry=Google, namespace=api, version=v7} (style: normal, weight: 400, {wght=400.0}),Family{name=Crimson Pro, foundry=Google, namespace=api, version=v13} (style: normal, weight: 400, {wght=400.0}),Family{name=EB Garamond, foundry=Google, namespace=api, version=v14} (style: normal, weight: 400, {wght=400.0}),Family{name=Lato, foundry=Google, namespace=api, version=v17} (style: normal, weight: 400),Family{name=Montserrat, foundry=Google, namespace=api, version=v15} (style: normal, weight: 400),Family{name=Open Sans, foundry=Google, namespace=api, version=v18} (style: normal, weight: 400),Family{name=Playfair Display, foundry=Google, namespace=api, version=v21} (style: normal, weight: 400, {wght=400.0}),Family{name=Roboto, foundry=Google, namespace=api, version=v20} (style: normal, weight: 400)

For reference, see the Google Fonts API documentation.

Kurt Russel i Goldie Hawn vraćaju se u drugom nastavku humorističnog božićnog filma “Christmas Chronicles 2”

Gledajte ga na Netflixu 25. studenoga!

Božićni filmovi spadaju u onu posebnu kategoriju filmova koja nas odmah može vratiti u najljepše trenutke djetinjstva i bez obzira na to koliko su nerealni, bez zadrške se spremno prepuštamo toj čaroliji. Uvijek se rado vraćamo kultnim klasicima kao što je “Sam u kući” ili “Zapravo ljubav” i slično, ali postoje i filmovi novijeg datuma koji će sigurno tijekom godina zaraditi kultni status.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by The Christmas Chronicles 2 (@christmaschronicles) on

Jedan od njih je i Christmas Chronicles u kojem je 2018. godine kao Djed Božićnjak briljirao Kurt Russel, a na radost brojnih obožavatelja imat ćemo ga priliku gledati i u drugom nastavku filma koji će svjetlo dana ugledati 25. studenoga na Netflixu. Za razliku od prvog dijela gdje se tek na kraju pojavljuje Goldie Hawn kao gđa. Božićnjak, u nastavku ćemo je gledati kao jednu od glavnih uloga i imati priliku vidjeti odličnu kemiju između ovih supružnika u stvarnom životu. Za ovaj feel good film zaslužan je redatelj Chris Columbus koji se redateljske palice u prošlosti primio u uspješnicama kao što su “Sam u kući” i “Harry Potter” tako da već znate da možete očekivati predivne vizuale i uradak koji vas neće ostaviti ravnodušnima.

Što se točno događa u drugom dijelu filma Christmas Chronicles, pogledajte u najnovijem produženom traileru koji će otkriti tek djelić čarolije:

Lifestyle Kultura Kurt Russel i Goldie Hawn vraćaju se u drugom nastavku humorističnog božićnog...

povezano

jolie preporuke

Trending

Facebook

84,512ObožavateljiLajkaj

instagram

pročitajte