‘La casa de papel’ dobio svoj prednastavak: Serija ‘Berlin’ došla na Netflix!

Nema sumnje da je ovo must-watch.

Nakon što smo odgledali posljednju sezonu iznimno hvaljene Netflixove serije Kruna, taj streaming div nas je za sam kraj godine odlučio iznenaditi novom must-watch serijom koja je oduševila sve zaklete obožavatelje Money Heista. Radi se o spin-offu ‘La case de papel’, seriji ‘Berlin’ koja je zapravo prequel originalne serije te radnjom prati lik kradljivca Andrésa de Fonollosa, koji nadimak dijeli s njemačkom metropolom.

Novi trailer nije otkrio puno toga o samoj radnji, pa ćete morati sjesti pred TV kako biste saznali u kakvim će se sve avanturama naći već dobro poznati likovi Keil, Cameron, Roij, Damián i Bruce. Ono što doduše znamo je to da se radnja odvija u Parizu, romantičnom gradu koji će sada poprimiti posve novi ton – onaj obojen kriminalom.

Svi oni koji su gledali originalni ‘Money Heist’ znaju da Berlinova sudbina tragično završava, no dosad nismo znali gdje ona započinje – a sada ćemo i to doznati. Serija je dostupna za gledanje od danas, 29. prosinca, pa ju nemojte preskočiti pogledati ovih dana – ionako će svi o njoj pričati pa da vam se zapleti ne spojlaju!

LifestyleKultura'La casa de papel' dobio svoj prednastavak: Serija 'Berlin' došla na Netflix!

Sasvim je normalno da kosa opada u proljeće, ali taj proces možete usporiti

Proljetno, odnosno sezonsko ispadanje kose zapravo je prirodan biološki fenomen. Ta fiziološka promjena naziva se “sezonski efluvij” i rezultira većim gubitkom kose kada je,...

YSL beauty predstavlja novu LOVESHINE liniju proizvoda

Od 2019. Dua Lipa globalna je brend ambasadorica za YSL beauty Libre liniju mirisa; a danas nastavlja utjelovljavati modernu ženstvenost kao novoimenovana globalna ambasadorica...

Facebook

97,224FanovaLajkaj

instagram