Legendarna Wednesday Addams dobiva svoju seriju na Netflixu, a režirat će ju kultni redatelj

Jedva čekamo!

“The Addams Family” zasigurno je jedna od onih animiranih serija koja s punim pravom uživa status kultne. Nakon što je hit priča o obitelji mračnjaka i čudaka dospjela na filmsko platno 1990-ih, sada ćemo je imati čast gledati i na malim ekranima u formi igrane TV serije. Ovog puta neće se raditi o cijeloj Addams obitelji već samo o legendarnoj Wednesday, djevojčici mračnog uma i krajnje bizarnih sklonosti koja je s godinama postala ikona popularne kulture.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Twoje♥️seriale | Serialowy.pl (@serialowy)

Ono što nas je posebno razveselilo u vezi najave ove serije je činjenica da će je režirati Tim Burton, redatelj savršeno prikladnog režijskog stila. Njegovi su filmovi uvijek pomalo uvrnuti, tamni i ispunjenim neobičnim karakterima i likovima, a u ovoj novoj seriji koja će se moći gledati na Netflixu će nam približiti Wednesdayjino odrastanje u mladu ženu.

Ono što zasad znamo je da serija dolazi u osam nastavaka i prikazuje Wednesday koja odrasta, a vjerujemo da će se radnja dotaknuti i nekoliko pitanja koja su ostala nerazriješena u originalnoj verziji serije. Primjerice, hoće li Wednesday ikada uspjeti savladati svoje proročanske moći i “normalno” funkcionirati u društvu?

Sigurni smo da nas očekuje dinamična, mistična i nadasve posebna varijanta Addams Family spino-offa s Wednesday u glavnoj ulozi. Točan datum izlaska ove mini serije još nije poznat, a ni službeni trailer nam nije dostupan pa ćemo se za daljnje informacije morati još malo strpiti.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Netflix US (@netflix)

LifestyleKulturaLegendarna Wednesday Addams dobiva svoju seriju na Netflixu, a režirat će ju...

Keramičarska radionica kojom pomažemo napuštenim psima? Odmah se prijavljujemo!

Poznati zagrebački keramičarski studio Morra ovog mjeseca organizira jako poseban događaj, odnosno kreativnu radionicu keramike u suradnji s Udrugom Dog&Go, s ciljem skupljanja novca...

Domenica otkrila svoju Prvu ljubav!

Domenica, mlada glazbenica s otoka Korčule, izazvala je veliko zanimanje svojom novom pjesmom ”Prva ljubav, prva bol”. Ovaj ljetni hit predstavlja Domenicu u potpuno...

Facebook

97,224FanovaLajkaj

instagram