Ljubitelji mode dolaze na svoje: Uskoro gledamo seriju o Coco Chanel i Christianu Dioru!

Ovo se definitivno nalazi na našoj watch-listi.

Sudeći prema trenutnoj ponudi sadržaja na streaming platformama, ali i prema najavama noviteta, čini se kako će ova godina biti u znaku fashion inspired serija i mini-serija. Trenutno tako na Disney+ možete gledati serijal o dizajneru Cristóbalu Balenciagi, a uskoro bismo na malim ekranima trebali moći uživati i u seriji posvećenoj Coco Chanel i Christianu Dioru!

Naime, na Apple TV+ na samo Valentinovo, 14. veljače, stižu prve tri episode serije ‘The New Look’, čija je radnja bazirana na životima kultnih modnih dizajnera – Coco Chanel i Christiana Diora. Radnja je nadahnuta istinitim događajima za vrijeme nacističke okupacije Pariza, tijekom Drugog svjetskog rata. Naime, tada su se Chanel i Dior kao brendovi sukobili – jer je modnu dominaciju Chanela ugrozila kolekcija ‘The New Look’ Diora, a koja je redefinirala pojam ženske mode.

Osim ‘sukoba’ ovih modnih legendi, serija će pratiti i živote njihovih suvremenika i drugih rivala, poput Pierrea Balmaina i Cristóbala Balenciage. Nakon prve tri epizode koje će biti objavljene odjednom, svakog sljedećeg tjedna dolazit će po jedna nova – i tako sve do 3. travnja, kada ćemo gledati finale ove sage.

Što se glumačke postave tiče, Juliette Binoche će utjeloviti Coco Chanel, a Ben Mendelsohn Diora. Osim njih, tu su i Maisie Williams, Johna Malkovich, Claes Bang te Glenn Close. Trailer pogledajte u nastavku.

LifestyleKulturaLjubitelji mode dolaze na svoje: Uskoro gledamo seriju o Coco Chanel i...

Facebook

99,687FanovaLajkaj