#lovesick Glazbena playlista za vikend

Piše: Tea Maršić

Mi žene, čast izuzecima, stvarno često (ili gotovo uvijek) težimo ka analizi naših emotivnih odnosa na proste faktore. Skupimo krizni stožer frendica i u stanju smo satima debatirati o značenju jedne poruke, o njegovoj emotivnoj nedostupnosti, toplo-hladnim manevrima i psihološkim igricama.

Činjenica je da žene, uglavnom, jedva čekaju da padnu na nekoga, da se zaljube preko ušiju, dok je kod frajera uglavnom drugačija situacija. Odupiru se „padanju u ljubav“ rukama i nogama jer realno, kad padneš jako i ne dočekaš se dobro, zna lijepo boljeti. Tko je ikad bio normalan u zaljubljenom stanju? Iako je život poprilično idiličan kada priča funkcionira obostrano, realnost je da ovakve kombinacije često znaju izostati.

Da skratimo priču, nemojte očajavati i razbijati glavu jer se nije javio, probajte što manje analizirati. Ako stvari ne klize, ako ne gravitirate jedno prema drugom s lakoćom, teško da će se nešto kasnije razviti iz te priče. Dobro je sjetiti se da ljubav ne boli, jer ako boli, nije ljubav.

Bez obzira jeste li trenutno u love sick klubu ili ste generalno OK, svima nam ponekad baš dobro dođe neka predivna depresija od glazbe, priča s kojom se možemo poistovjetiti, zbog koje ćemo možda i zaplakati i na kraju krajeva osjećati se još gore.

U svakom slučaju ne preporučujemo slušanje naše playliste nakon par čaša vina, čisto da se ne biste uhvatili mobitela i sutra zažalili kad vidite inbox.

Uživajte!

LifestyleKultura#lovesick Glazbena playlista za vikend

Počinje vladavina proljetnih mirisa iz L’Erbolaria

Dok hladni zimski mjeseci traže "utješne", toplije mirise s drvenim notama, proljeće nas mami s laganijim mirisima koji osvježavaju i osnažuju. Cvjetni mirisi su jedna...

Omiljeni likovi ‘Oni’ Tisje Kljaković Braić dobivaju svoju izložbu!

Jedna od naših najpoznatijih likovnih umjetnica, Tisja Kljaković Braić, ovog travnja otvara svoju izložbu u Etnografskom muzeju, a bit će kompletno posvećena njezinim karikaturama...

U Hrvatsku stigao najveći hollywoodski hit: dermatolozi i nutricionisti oduševljeni suplementom koji usporava starenje

Svjetski poznati brend spermidineLIFE® napokon je stigao u Hrvatsku, a na predstavljanju u Zagrebu uživali su ugledni hrvatski dermatolozi, nutricionisti i farmaceuti. Autofagija – usporite process biološkog...

Facebook

97,224FanovaLajkaj

instagram