#lovesick Glazbena playlista za vikend

Piše: Tea Maršić

Mi žene, čast izuzecima, stvarno često (ili gotovo uvijek) težimo ka analizi naših emotivnih odnosa na proste faktore. Skupimo krizni stožer frendica i u stanju smo satima debatirati o značenju jedne poruke, o njegovoj emotivnoj nedostupnosti, toplo-hladnim manevrima i psihološkim igricama.

Činjenica je da žene, uglavnom, jedva čekaju da padnu na nekoga, da se zaljube preko ušiju, dok je kod frajera uglavnom drugačija situacija. Odupiru se „padanju u ljubav“ rukama i nogama jer realno, kad padneš jako i ne dočekaš se dobro, zna lijepo boljeti. Tko je ikad bio normalan u zaljubljenom stanju? Iako je život poprilično idiličan kada priča funkcionira obostrano, realnost je da ovakve kombinacije često znaju izostati.

Da skratimo priču, nemojte očajavati i razbijati glavu jer se nije javio, probajte što manje analizirati. Ako stvari ne klize, ako ne gravitirate jedno prema drugom s lakoćom, teško da će se nešto kasnije razviti iz te priče. Dobro je sjetiti se da ljubav ne boli, jer ako boli, nije ljubav.

Bez obzira jeste li trenutno u love sick klubu ili ste generalno OK, svima nam ponekad baš dobro dođe neka predivna depresija od glazbe, priča s kojom se možemo poistovjetiti, zbog koje ćemo možda i zaplakati i na kraju krajeva osjećati se još gore.

U svakom slučaju ne preporučujemo slušanje naše playliste nakon par čaša vina, čisto da se ne biste uhvatili mobitela i sutra zažalili kad vidite inbox.

Uživajte!

Lifestyle Kultura #lovesick Glazbena playlista za vikend

povezano

jolie preporuke

Miris trešnjinog cvijeta u limitiranom izdanju

Stablo trešnje u cvatu gotovo je nestvarno lijepo. Ako ležite pod njim i gledate u krošnju, očarat će vas predivne boje. Ružičasto bijeli trešnjini...

Kiehl’s i ove godine ima presladak adventski kalendar!

Kolekcija se sastoji od 6 proizvoda u limitiranim količinama, a među dostupnim proizvodima nalaze se Kiehl's klasici poput maslaca za tijelo Crème de Corps,...

Trending

Facebook

82,645ObožavateljiLajkaj

instagram

pročitajte