Mini jubilej sajma kojeg obožavaju ljubitelji domaćeg dizajna

Peto izdanje HUSH HUSH marketa okupit će već poznate izlagače poput Mustri, Lp designa i Zizou-a, a prvi put sudjeluju Biljkoborci, Kerefeke, Kištra by Vavra i Marmelo.

Ovog vikenda, na poznatoj lokaciji u Ilici 15/1 u Zagrebu održat će se jubilarno, peto izdanje izložbeno-prodajnog sajma – HUSH HUSH market.

Ljubitelji domaćeg dizajna na HUSH HUSH-u će i ovoga puta moći razgledati i kupiti proizvode hrvatskih kreativaca koji izrađuju odjeću, umjetnički nakit i modne dodatke, umjetničku keramiku, dizajnerske igračke, ručno rađene dekorativne tkanine ili dekoracije za dom. Među 16 izlagača predstavit će se Zizou, LP design, Mustre, Torba Bags, Levin Coco, Pepo Stuff, Marmelo, List, Biljkoborci, Kištra by Vavra, Indestructible, Na otoku, Avi Geometric, Oazo ceramics, Kerefeke te Glass land.

OaZo Ceramics

HUSH HUSH market pokrenule su dizajnerice odjeće Petra Lasić i dizajnerica umjetničkog nakita Zdravka Radić kako bi nadomjestile manjak događaja na kojima se domaći kreativci mogu predstaviti publici te kako bi promovirale hrvatsku proizvodnju i dizajn.

Mustra Men

„Do sada smo organizirale četiri uspješna HUSH HUSH marketa i uvjerile se da je kvalitetan domaći dizajnerski proizvod ono što kupcima još uvijek nedostaje. Svake sezone sve je veći i interes izlagača, no kapacitet je ograničen pa se trudimo mijenjati ponudu svi sajam učiniti raznolikim. Osim toga, HUSH HUSH market nije samo prodajno mjesto, to je mjesto na kojem će ljudi upoznati naše dizajnere i umjetnike, kupiti ili isprobati njihove proizvode, ali i mjesto na kojem ćemo međusobno razmjenjivati iskustva i ideje’, poručuju organizatorice te pozivaju sve zainteresirane da posjete sajam u subotu, 13. travnja od 10 do 21 te nedjelju, 14. travnja od 10 do 18 sati.

BILJKOBORCI

Više informacija o HUSH HUSH marketu  i brendovima koje ćete tamo imati priliku vidjeti potražite na društvenim mrežama.

LifestyleKulturaMini jubilej sajma kojeg obožavaju ljubitelji domaćeg dizajna

Keramičarska radionica kojom pomažemo napuštenim psima? Odmah se prijavljujemo!

Poznati zagrebački keramičarski studio Morra ovog mjeseca organizira jako poseban događaj, odnosno kreativnu radionicu keramike u suradnji s Udrugom Dog&Go, s ciljem skupljanja novca...

Domenica otkrila svoju Prvu ljubav!

Domenica, mlada glazbenica s otoka Korčule, izazvala je veliko zanimanje svojom novom pjesmom ”Prva ljubav, prva bol”. Ovaj ljetni hit predstavlja Domenicu u potpuno...

Aleksandra Dojčinović okupila poznata lica i najavila uzbudljivu novu sezonu

Nakon svjetski poznatih influencerica Nesrin Sanad i Lene Terlutter, naša priznata dizajnerica Aleksandra Dojčinović novu je kolekciju za nadolazeće proljeće i ljeto prošli vikend najavila...

Ova kolekcija torbi s domaćim potpisom priziva proljeće

Proljeće nam je pokucalo na vrata, a s njim i brojne nove modne kolekcije koje pozivaju na svjež pristup ovosezonskom odijevanju. Jedna od takvih...

Facebook

97,224FanovaLajkaj

instagram