Mnogima omiljeni film iz djetinjstva, “Hocus Pocus”, na jesen dobiva svoj nastavak! Evo detalja

Sjećate li se pomalo smiješne, a pomalo zastražujuće tri vještice iz legendarnog filma „Hocus Pocus“? Čini se da se vraćaju na filmsko platno!

Magični svijet, osveta i želja za buđenjem iz mrtvih – sve nas je to plašilo dok smo bili klinci i gledali kultnu komediju „Hocus Pocus“, a sada se, nostalgije radi, jedva čekamo ponovno sprijateljiti s tri slavne zle vještice iz tog filma. Naime, na jesen je najavljeno snimanje nastavka ovog filmskog klasika, a u glavnim ulogama ponovno će zasjati Sarah Jessica Parker, Kathy Najimy i Bette Midler – baš kao u dobra stara vremena!

Dobro nam poznate Sanderson sestre vještice tako će ponovno oživjeti na našim TV ekranima u „Hocus Pocus 2“ nastavku za koji se već dugo iščekivalo kada će krenuti sa snimanjem. S obzirom na to da je original iz 1993. postao jedan od najomiljenijih filmova generacije, mnogi danas odrasli ljudi jedva čekaju ponovno se, barem na dva sata, vratiti u djetinjstvo i proživjeti još jednu avanturu sa simpatično zlokobnim Sanderson sestrama.

Ono što za sada znamo je da će se premijerno film moći pogledati na Disney+ kanalu 2022., no točan datum još nije poznat. Što se radnje tiče, „Hocus Pocus 2“ usredotočit će se na tri mlade žene koje igrom slučaja ponovno prizovu sestre Sanderson u život – te izazovu posvemašnji kaos. Kao i u prvom filmu, i ovog će puta vještice željeti pojesti svu djecu grada Salema, a tri nove protagonistkinje će morati dokučiti kako ih u tome zaustaviti. Sve u svemu, radnja iznimno nalikuje onoj iz 1993., no vjerujemo kako mnoge zagrižene fanove to uopće neće smetati – dapače, spremno će se upustiti u još jednu nostalgičnu filmsku avanturu.

Sve tri glavne glumice na svojim su Instagram profilima podijelile svoje uzbuđenje najavljenim snimanjem nastavka, a poznato je i kako su tijekom godina u brojnim intervjuima priznale kako bi bile oduševljene ponovno na filmskim platnima oživjeti Sanderson sestre. Čini se da smo konačno to i dočekali.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli SJP (@sarahjessicaparker)

LifestyleKulturaMnogima omiljeni film iz djetinjstva, "Hocus Pocus", na jesen dobiva svoj nastavak!...

Zelene slavonska oaza: Park šuma Jankovac zove vas u posjet

Hrvatska se zazelenila, a prolistala drveće, svježa trava i visoke proljetne temperature zovu nas da svaki slobodan trenutak provodimo u prirodi. Osim očitih opcija,...

Čista i njegovana kosa nikad ne izlazi iz mode

Osim što proljeće donosi laganije i vedrije outfite, cvjetne parfeme i općenito vedrije raspoloženje, proljeće nas tjera i na promjenu frizura. Frizura s kojom (oduvijek)...

Facebook

97,224FanovaLajkaj

instagram