Na Netflix dolazi genijalna miniserija o najvećoj prevarantici-influencerici našeg doba, a tu je i trailer!

Priča koja je šokirala javnost sada je pretočena i u napeto TV štivo.

Ako ste se ovih dana pitali što će nam 2022. donijeti u smislu TV serija, imamo odličnu vijest! Dana 11. veljače na streaming platformu Netflix napokon dolazi i miniserija „Inventing Anna“, a koja je bazirana na stvarnoj priči – bizarnom slučaju prevarantice Anne Delvey, odnosno pravim imenom Ane Sorokin. Za njezinu priču čuo je cijeli svijet, no podsjetimo se. Radi se o djevojci ruskog porijekla koja je od 2013. do 2017. zavarala njujorško visoko društvo i pritom otuđila više od 200 tisuća dolara!

Ana Sorokin ušla je tako u povijest kao jedna od najupečatljivijih prevarantica 21. stoljeća koja je igrala na kartu ‘IT’ djevojke iz visokog društva, pretvarajući se (i uspješno zavarajući) sve oko sebe da je bogata nasljednica koja je godinama članica društvene elite New Yorka. Iako nitko nije znao odakle je ona stvarno ni kojoj utjecajnoj obitelji pripada, Sorokin se toliko dobro uklopila u snobizam elite New Yorka da je ljudima trebalo više od četiri godine da shvate da se s njom događa nešto čudno. Kao i da su joj svi posudili novac – koji ona nikako nije vraćala.

@IMDB

Kao što znamo, ova fascinantna priča završila je suđenjem mladoj wannabe influencerici i bogatašici. S obzirom na to da je 2019. Ana završila u zatvoru, Netflix nije mogao propustiti priliku da ovu bizarnu priču ne pretvori u napetu triler miniseriju koju ćemo uskoro s užitkom pogledati.

Bonus ovoj zanimljivoj priči je taj što iza serije stoji Shonda Rimes koja se već dokazala kao majstorica TV uspješnica poput „Uvoda u anatomiju“, „Bridgerton“ i „Skandala“. Glavnu ulogu je dobila mlada glumica Julia Garner, a što nas sve očekuje možete pogledati u službenom traileru koji donosimo u nastavku.

LifestyleKulturaNa Netflix dolazi genijalna miniserija o najvećoj prevarantici-influencerici našeg doba, a tu...

Facebook

88,138FanovaLajkaj

instagram