Na Netflix je stigla nova jeziva true crime serija uz koju možete provesti vikend

Priča koju dugo nakon gledanja nećete moći izbaciti iz misli.

Iako se nadamo vikend provesti u prirodi i okruženi zelenilom, u večernjim bismo se satima opet mogli zateći kako ne znamo što gledati na TV-u. Baš zato vam donosimo preporuku za novu Netflixovu true crime seriju koju je javnost dugo s nestrpljenjem iščekivala. Radi se o seriji naslova „The Sons of Sam: A Descent into Darkness“ za koju mnogi tvrde da je jedna od najjezovitijih true crime serija ikada snimljenih, pa uopće ne sumnjamo da će biti jako gledana.

Radnja nas vodi u kolovoz 1977. u New York, u trenutak kada je grad odahnuo jer je policija objavila vijest o uhićenju Davida Berkowitza koji je samog sebe nazivao Son of Sam. Naravno, radi se o serijskom ubojici čiji je teror nedužnih ljudi trajao od ljeta 1976. Njegov je odlazak iza rešetaka primirio javnost, ali istraživački novinar Maury Terry imao je osjećaj da ubojica nije sam mogao počiniti sve te zločine i ubojstva. Njegov se život počeo vrtjeti oko otkrivanja istine, ali najčešće se njegovi tragovi i uvjerenja nisu poklapala s konkretnim dokazima – i tu su se stvari počele komplicirati.

Inače, slučaj „Son of Sam“ i dalje je upisan u povijest kao jedan od najzloglasnijih slučajeva serijskih ubojstava, a ova nova Netflixova dokuserija zapravo je temeljena na Terryjevoj knjizi „The Ultimate Evil“ u kojoj se detaljno razlaže cijeli taj bizaran i mračan slučaj. Serija ima četiri epizode i koristi arhivske snimke i prikazuje novinarovu vlastitu istragu koju je vodio ne bi li konačno razotkrio Berkowitza do kraja.

Iako je tek ugledala svjetlo dana, sudeći prema prvim reakcijama publike, bit će vrlo gledana, a s obzirom na to da ima i relativno malo epizoda, možete je cijelu pogledati već ovaj vikend. Intrigantan pogled u poremećeni um serijskog ubojice, napeta istraga, skandali i spletke – zvuči kao televizijsko štivo o kojem bi se moglo još dugo pričati.

LifestyleKulturaNa Netflix je stigla nova jeziva true crime serija uz koju možete...

Brow artistica Ket Crnolatac lansirala svoj dugoočekivani beauty brand

Katarina Crnolatac, poznata hrvatska beauty & brow artistica i vlasnica studija za uljepšavanje obrva i lica, lansirala je svoj dugoočekivani beauty brand pod nazivom...

Pieceofshhh Studio ima novu kampanju za kolekciju inspiriranu trešnjama

Svojim novim dizajnerskim potezom, Pieceofshhh Studio još jednom potvrđuje svoju originalnost u kreativnom izražavanju. Predstavljen je novi nastavak Times New Romance kolekcije koja odiše...

Facebook

99,687FanovaLajkaj

instagram