Na Netflixu od sada možete gledati novu sezonu kultne sapunice „Osveta ljubavi“!

Legendarna serija vratila se na male ekrane!

Danas su jako popularne turske sapunice, no 1990-ih i početkom 2000-ih najpopularnije su bile one meksičke i brazilske. Rijetki su oni koji su tih godina odoljeli šarmu melodramatskih zapleta telenovela, a mnogi sve do danas pamte legendarne zaplete „Esmeralde“ i „Marisol“.

Još jedna kultna telenovela definitivno je i „Osveta ljubavi“, a koja se počela emitirati 2003. godine te do danas zadržala veliku i vrlo vjernu bazu fanova. Podsjetimo se, ta turbulentna priča o ljubavi dobre braće Reyes i bogatih sestara Elizondo prikovala je tisuće gledatelja diljem svijeta za male ekrane, a pravi dokaz popularnosti ove serije je činjenica i da je na Netflix upravo došla druga sezona te serije!

Dugo se govorkalo da bi se „Osveta ljubavi“ mogla vratiti na TV i da je snimanje novih nastavaka u tijeku, a sada je to i sto posto potvrđeno jer ih već od danas možemo streamati na omiljenoj platformi Netflix. Skoro punih dvadeset godina nakon što smo se upoznali s glavnim junacima i junakinjama iz serije, sada se opet vraćaju u naše dnevne boravke i uopće ne sumnjamo da će nas ponovno razoružati svojim spletkama, ljubavnim susretima i tajnama koje tek trebamo otkriti.

Ono što znamo je to da će radnja pratiti obitelj Reyes-Elizondo koja je prisiljena suočiti se s novim izazovima koji prijete njihovoj obitelji. Ubojstvo profesora Genara Carreña potresa obitelj jer dokazi upućuju na Juana i Normu kao krivce. Tenzije za to vrijeme nastavljaju rasti dolaskom Samuela Caballera, čovjeka koji neće oklijevati učiniti sve što je potrebno kako bi vratio svoju kćer i suprugu Rosario Montes.

Inače, originalni naziv ove serije na španjolskom je “Pasión de Gavilanes”, a jako nas je razveselilo što će ova nova sezona imati istu originalnu glumačku postavu, uz pokoji novi glumački „dodatak“. U nastavku pogledajte trailer za novu sezonu i ako nemate što drugo gledati ovih ljetnih večeri, a želite se vratiti i u djetinjstvo, svakako škicnite nove epizode „Osvete ljubavi“.

LifestyleKulturaNa Netflixu od sada možete gledati novu sezonu kultne sapunice „Osveta ljubavi“!

Nakon prošlotjednog ogromnog interesa posjetitelja, Ilica opet postaje mjesto druženja

Protekle nedjelje, u sklopu projekta Atrupunktura, održalo se jesensko izdanje ulično-umjetničkog festivala zajednice Projekta Ilica: Q'ART te pokazalo što nastaje kad se spoji ono...

Grad, gora, salaš i vino – magična Vojvodina

Najbolja polazna točka za istraživanje vojvođanskih ljepota svakako je njezin najveći grad – Novi Sad.    Drugi najveći grad u Srbiji uz Beograd slovi kao...

Facebook

88,138FanovaLajkaj

instagram