today-is-a-good-day

Najiščekivaniji film godine: Prvi trailer za ‘Barbie’ je ovdje i izgleda spektakularno!

U srpnju dolazi u kina.

Godina 2023. je ovdje, a najočekivaniji film koji će se ove godine naći u kinima neosporno je onaj o najslavnijoj dječjoj lutkici svijeta, Barbie. Naime, film istog naziva doživjet će svoju dugoočekivanu premijeru u srpnju ove godine, a nakon što su objavljene službene fotografije sa seta, sada imamo zadovoljstvo pogledati i prvi teaser trailer!

U glavnim ulogama su Margot Robbie i Ryan Gosling, a režiju potpisuje genijalna Greta Gerwig. Zvjezdani cast uključuje i Willa Ferrella, Kate McKinnon, Simu Liu, Michaela Ceru i Americu Ferreru. Očekivano, scenografijom dominira upečatljiva roza boja, a cijela estetika filma inspirirana je klasičnim Barbie kućama, plastikom i naizgled savršenim životom i izgledom junaka filma.

Radnja filma bavit će se upravo time – prividom savršenog života prekrasne Barbie koja prolazi kroz egzistencijalnu krizu. Već sada je hype velik, a svi se slažu kako Margot Robbie izgleda senzacionalno u ulozi poznate plavokose lutkice.

U nastavku pogledajte teaser trailer i uvjerite se sami kako je ovo totalni ‘must-see’ ove godine.

LifestyleKulturaNajiščekivaniji film godine: Prvi trailer za 'Barbie' je ovdje i izgleda spektakularno!

Iz Pan-peka stiže recept za slasnu deliciju poznatiju kao pinca

Blagdanski stol u društvu obitelji nezamisliv je bez tradicionalnog uskrsnog kolača – pince ili sirnice. Iako izgleda kao jednostavan kolač za pripremu, zahtijeva dosta...

Proljeće u boji ružičaste: Ovih 15 high street pink komada želimo u ormaru

Ružičasta je definitivno jedna od najpozitivnijih i najvedrijih boja, a mnoge žene ju obožavaju. Ta nijansa koja simbolizira djevojaštvo, mladenačku energiju, nježnost i senzualnost...

Facebook

97,224FanovaLajkaj

instagram