Našem veselju nema kraja! Bridget Jones se vraća na velika platna!

Najavljen je četvrti nastavak o kultnoj junakinji.

Priča o Bridget Jones, ‘usidjelici’ u 30-ima koja očajnički želi smršaviti, pronaći ljubav, zasnovati obitelj i poslovno se ostvariti 1990-ih je osvojila svijet, a kada je početkom milenija prenesena na filmsko platno oduševljenje fanova bilo je bez premca.

Genijalna Renée Zellweger tada je utjelovila tu kultnu bucku simpatičnih i živopisnih dogodovština iz svakodnevnog života, a posljednji put smo ju vidjeli u ulozi Bridget prije šest godina, kada je svjetlo dana ugledao 3. nastavak ove sage. Iako je djelovalo kao da će s tim nastavkom ova priča završiti, čini se da smo se prevarili jer je upravo potvrđena vijest da će se snimati i četvrti filmski nastavak ove priče!

Kako stvari stoje, informaciju je službeno potvrdila Helen Fielding, a koja je i književnica koja je osmislila lik neodoljive Bridget. Radit će se dakle o ekranizaciji njezine knjige izdane 2013. godine, naslova ‘Bridget Jones: Mad About the Boy’, a koja govori o novoj fazi života naše omiljene junakinje.

Tako Bridget više neće mučiti ljubavne boljke singl života, već roditeljske brige. Predložak za ovaj novi nastavak bile su kolumne koje je Fielding pisala 2005. i 2006. godine za ‘The Independent’, a jedino što još nije posve jasno je to hoćemo li u naslovnim ulogama opet vidjeti staru glumačku postavu – Colina Firtha, Hugha Granta i Renée Zellweger.

Zellweger je svojevremeno u šali istaknula kako će novi film morati nosi naziv ‘Menopauza’, s obzirom na to da je ona ušla u šesto desetljeće života. Ipak, priznala je i kako je spremna ponovno odigrati ovaj lik, ako joj se za to pruži prilika. Zbog toga se itekako nadamo da ćemo ju opet gledati kao svima omiljenu Bridget.

FotoIMDB
LifestyleKulturaNašem veselju nema kraja! Bridget Jones se vraća na velika platna!

Nova kolekcija donjeg rublja brenda SKINY donosi čarobnu igru boja i senzualnosti

Lijepo donje rublje ima moć. Pruža nam osjećaj posebnosti, zavodljivosti i privlačnosti. Ono nije samo komad tkanine, to je i osjećaj samopouzdanja i senzualnosti...

Donna Vekić u rodnom Osijeku nastavlja misiju izgradnje javnih teniskih terena

Nakon dva uspješno održana turnira, 2020. i 2022. godine, Premier Tennis Tournament i ove se godine održava u Osijeku. O uspješnosti prethodnih turnira govore i dva, već...

Nikolina i Sonja obožavaju odvažne okvire naočala

Naše oči su naš prozor u svijet. Omogućuju nam da istražujemo, čitamo, vozimo, obavljamo poslove i sudjelujemo u mnogim drugim svakodnevnim aktivnostima. No, često zaboravljamo...

Facebook

97,224FanovaLajkaj

instagram