Nastavak hit filma “365 dana” stigao na Netflix i opet podignuo prašinu!

O ovom je filmu jednostavno nemoguće ne imati snažno mišljenje.

Čini nam se kao da je bilo jučer, ali zapravo je poljski film „365 dana“ svjetlo dana ugledao već prije pune dvije godine te momentalno zapalio publiku diljem svijeta. Naime, ova je erotična drama neobične, pomalo bizarne radnje postala Netflixova velika uspješnica, a sada smo konačno dočekali i premijeru nastavaka tog filma! Kao i prvi put, streamati ga možete na Netflixu, a već sada je jasno kako se radi o podjednako kontroverznom nastavku koji po razini podignute prašine može konkurirati uspješnom prvijencu.

Podsjetimo se, priča filma ”365 dana” temeljena je na trilogiji poljske spisateljice Blanke Lipińske, a priča prati otetu ženu kojoj otmičar daje 365 dana da se u njega zaljubi. Glavni likovi ove pomalo stravične i neobične priče su Laura i Massimo koji razvijaju vrlo bizaran odnos zarobljene žene i mafijaša koji je iskorištava i tjera da ona prema njemu razvije romantične osjećaje. Naravno, sve je začinjeno vrućim scenama seksa. Da bi stvar bila bizarnija, u ovom novom nastavku naziva „365 dana: Ovaj dan“, radnja započinje vjenčanjem Laure i Massima. Ono što za sada znamo o radnji je to da ćemo pratiti događaje koji se razvijaju nakon što Laura preživi strašnu prometnu nesreću.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli 365 дней (@365_days_official)

Istovremeno, gledatelji će vidjeti i kako će se razvijati odnos Olge i Domenica, kao i hoće li bračna sreća Laure i Massima dugo potrajati. Kako biste dobili bolji dojam o čemu će se raditi u ovom novom nastavku hit filma pogledajte i trailer – otkrit će vam djelić atmosfere ove toliko popularne erotske drame.

LifestyleKulturaNastavak hit filma "365 dana" stigao na Netflix i opet podignuo prašinu!

Keramičarska radionica kojom pomažemo napuštenim psima? Odmah se prijavljujemo!

Poznati zagrebački keramičarski studio Morra ovog mjeseca organizira jako poseban događaj, odnosno kreativnu radionicu keramike u suradnji s Udrugom Dog&Go, s ciljem skupljanja novca...

Domenica otkrila svoju Prvu ljubav!

Domenica, mlada glazbenica s otoka Korčule, izazvala je veliko zanimanje svojom novom pjesmom ”Prva ljubav, prva bol”. Ovaj ljetni hit predstavlja Domenicu u potpuno...

Facebook

97,224FanovaLajkaj

instagram