Netflixov zimski hit: Napokon možemo gledati novu seriju o kultnoj Wednesday Addams!

U režiji Tima Burtona.

Kultna animirana serija, kao i legendarni igrani filmovi iz 1990-ih o pomalo ‘pomaknutoj’ obitelji Addams već desetljećima ne prestaju plijeniti pažnju publike pa nas nije iznenadilo kada je nastao golemi hype oko nove serije o slavnoj djevojčici iz te obitelji, Wednesday Addams. Mračnog duha i estetike, Wednesday je postala simbol svih drugačijih, pomalo neobičnih ljudi, a mnogi ju naprosto obožavaju. Baš zbog njezine univerzalne popularnosti Netflix je prije nekoliko dana napokon premijerno prikazao svoju novu hit seriju, a koja nosi njezino ime.

Projekt slavnog redatelja Tima Burtona

Radi se o projektu slavnog redatelja Tima Burtona, a u centru radnje je naravno obitelj Addams. Ta obitelj mračnjaka, ljubitelja ružnog vremena, smrti i boli, ovog puta je suočena s novim izazovom. Wednesday je naime tinejdžerica koja u svojoj srednjoj školi radi probleme zbog svojih čudnih sklonosti i posebnih moći. No, baš će joj te moći pomoći da se obračuna sa zlim silama koje prijete cijelom njezinom gradu.

Spin-off klasične priče o obitelji Addams

Radi se naravno o spin-offu klasične priče o obitelji Addams, a glavna glumica, koja je utjelovila mladu Wednesday je Jenna Ortega. U dugoočekivanoj seriji se također pojavljuju oskarovka Catherine Zeta-Jones, Luis Guzman, Thora Birch, Isaac Ordonez i Jamie McShane. Posebno iznenađenje je uloga Christine Ricci, koja je filmskoj verziji utemeljila lik Wednesday i dodatno ga popularizirala.

‘Wednesday’ je postala jedna od najgledanijih serija u svijetu

Podsjetimo se, likove iz priče ‘Obitelj Addams’ je stvorio američki crtač stripova Charles Addams još davne 1938. godine. Nakon toga su uslijedile brojne ekranizacije ove crnohumorne priče koju sad opet u malo drugačijoj verziji možemo gledati na malim ekranima. U samo nekoliko dana, ‘Wednesday’ je postala jedna od najgledanijih serija u svijetu i u Hrvatskoj, pa joj svakako dajte šansu.

FotoIMDB
LifestyleKulturaNetflixov zimski hit: Napokon možemo gledati novu seriju o kultnoj Wednesday Addams!

Facebook

99,687FanovaLajkaj