Nova kiminalistička serija s genijalnom Oliviom Colman u glavnoj ulozi treba se naći na vašoj watch listi

Definitivno serija o kojoj će se navelko pričati.

Sjećate se prošlogodišnje HBO-ove hit miniserije „Slom“ koja je svojom radnjom podigla puno prašine? Čini se da nam je taj streaming servis priredio novu poslasticu i za ovaj kraj godine. Naime, radi se o kriminalističkoj seriji „Landscapers“, britanskoj priči koja u ponedjeljak, 6.12. počinje sa streamanjem, a u glavnim su ulogama genijalna oskarovka Olivia Colman i David Thewlis.

U duhu tradicije britanskih kriminalističkih serija poput „Happy Valley“, „Landscapers“ odlikuje ne samo krimi sadržaj, već i crnohumorni dijalozi koji svemu dodaju još više šarma. Radnja je naizgled vrlo jednostavna, a prati stariji bračni par koji se nađe u neobičnoj i teškoj poziciji – optuženi su za ubojstvo.

Nakon što su u stražnjem dvorištu kuće u Nottinghamu otkriveni posmrtni ostaci dviju osoba, u središtu nesvakidašnje se istrage tako pronalaze supružnici prezimena Edwards, a ono što cijeloj radnji dodaje dozu pikantnosti je činjenica da je scenarij u potpunosti utemeljen na slučaju koji je prije nekoliko godina u stvarnosti drmao crnom kronikom Velike Britanije.

Dok čekamo premijeru, bacite pogled na trailer te se uvjerite i sami zašto bi ovo mogla biti naša nova najdraža miniserija ove sezone. Osim odličnih glumaca, i atmosfera nam se čini genijalna.

LifestyleKulturaNova kiminalistička serija s genijalnom Oliviom Colman u glavnoj ulozi treba se...

Sasvim je normalno da kosa opada u proljeće, ali taj proces možete usporiti

Proljetno, odnosno sezonsko ispadanje kose zapravo je prirodan biološki fenomen. Ta fiziološka promjena naziva se “sezonski efluvij” i rezultira većim gubitkom kose kada je,...

YSL beauty predstavlja novu LOVESHINE liniju proizvoda

Od 2019. Dua Lipa globalna je brend ambasadorica za YSL beauty Libre liniju mirisa; a danas nastavlja utjelovljavati modernu ženstvenost kao novoimenovana globalna ambasadorica...

Facebook

97,224FanovaLajkaj

instagram