Nova TV preporuka: Nova krimi serija s Colinom Firthom mora mora se naći na vašoj watch listi!

Iako većinom najbolje serije i filmovi dolaze tijekom zime i jeseni u kina i na streaming servise, ovo je proljeće jako bogato novim naslovima koji plijene pažnju.

Naime, prije par dana je na HBO Max došla nova mini serija kriminalističkog žanra, a koja se može pohvaliti genijalnom radnjom temeljenom na stvarnom događaju, kao i stvarno impresivnom glumačkom postavom. Serija se zove „The Staircase“ i o njoj se ovih dana jednostavno ne prestaje pričati – i to zbog toga što je odlična!

Svi veliki fanovi true crime žanra sigurno su već i čuli za slučaj Michaela Petersona koji je osuđen za ubojstvo vlastite žene koja je navodno pala niz stepenice. Ovaj zastrašujući slučaj Netflix je već pokrio vlastitim dokumentarcem, a sada se i HBO Max uključio u priču i dobio novi TV hit sa svojom igranom verzijom tih šokantnih događaja.

Priča tako prati uspješnog pisca i kolumnista, Michaela Petersona, a kojeg glumi oskarovac Colin Firth, čija je žena Kathleen pronađena mrtva na dnu stubišta, a sve to nakon mahnitog poziva koji je Peterson uputio hitnoj službi. Policija je vrlo brzo počela sumnjati na Petersona. Ovaj je jezovit slučaj neobičnog raspleta ostao upamćen kao jedan od najzanimljivijih modernih slučajeva američkog pravosudnog sustava. Najnovija serija do detalja pokriva slučaj Petersona, kao i njegov utjecaj na cijelu obitelj.

Očekivano, najveća glumačka zvijezda ove serije je Colin Firth u glavnoj ulozi, no cast se može pohvaliti s drugim slavnim imenima – poput Sophie Turner, Toni Collette i Michaela Stuhlbarga. Iako se često dogodi da TV projekti zamršenih krimi slučajeva budu pomalo frustrirajući za gledanje zbog složenosti same radnje i raznih prevrata, ova je serija pronašla odličan način kako da gledateljima na jasan, jezgrovit i nadasve zanimljiv način predoči sve začkuljice ovog neobičnog slučaja, a sve u nadi ne bi li istina isplivala na vidjelo.

Trailer za seriju pogledajte u nastavku i uvjerite se sami kako se radi o vrhunskoj produkciji. Možete joj već večeras dati priliku i otkriti što se to doista zbilo u obitelji Peterson – ubojstvo ili pak bizarna nesreća.

LifestyleKulturaNova TV preporuka: Nova krimi serija s Colinom Firthom mora mora se...

Keramičarska radionica kojom pomažemo napuštenim psima? Odmah se prijavljujemo!

Poznati zagrebački keramičarski studio Morra ovog mjeseca organizira jako poseban događaj, odnosno kreativnu radionicu keramike u suradnji s Udrugom Dog&Go, s ciljem skupljanja novca...

Domenica otkrila svoju Prvu ljubav!

Domenica, mlada glazbenica s otoka Korčule, izazvala je veliko zanimanje svojom novom pjesmom ”Prva ljubav, prva bol”. Ovaj ljetni hit predstavlja Domenicu u potpuno...

Facebook

97,224FanovaLajkaj

instagram