today-is-a-good-day

O duhovnosti i psihologiji na novoj Ženskoj priči

Za sve željne zanimljivih priča poznatih lica sprema se još jedan live talk-show „Ženska priča“ u klubu Sax! na temu "Duhovnost i psihologija". Komičarka i spisateljica Marijana Perinić ugostit će prave znalce na temu: Maju Vučić, Nikolu Žuvelu, Daniellu Kordić i Krešimira Mišaka.

Zasigurno će se i ovog mjeseca tražiti mjesto više, za što su se pobrinula poznata lica koja će pričati o spoju, ali i razlikama duhovnosti i psihologije te sve prisutnijem trendu rada na sebi, uz odgovaranja na mnogobrojna pitanja iz publike. Novo izdanje Ženske priče održat će se u Klubu hrvatskih glazbenika SAX! (Palmotićeva 22/2, Zagreb), u utorak 19. studenog 2019. godine u 20.00 sati, u dvosatnom programu stand up komičarke i spisateljice Marijane Perinić.

Pozivamo sve posjetitelje da uživaju s nama u trećem ovosezonskom izdanju Ženske priče čija sedma sezona traje do lipnja 2020. godine.

Sav prihod od ulaznica donirat će se Europskoj koaliciji protiv raka dojke Europa Donna Hrvatska.

Za sve posjetitelje obavezna je rezervacija mjesta na zenskaprica.sax@gmail.com
FotoPR
LifestyleKulturaO duhovnosti i psihologiji na novoj Ženskoj priči

Stiže nam Festival svjetla! Imamo popis svih atrakcija

Najposjećeniji event u Zagrebu tijekom ožujka neosporno je Festival svjetla koji već godinama pretvara na par dana ulice našeg glavnog grada u svjetlosni spektakl....

Facebook

97,224FanovaLajkaj

instagram