Obožavate seriju ‘Prijatelji’? Onda morate posjetiti ovu interaktivnu izložbu koja dolazi u Europu

Pravi fanovi ovo ne smiju propustiti.

Nakon što je oduševila posjetitlje i fanove kultne televizijske serije ‘Prijatelji’ u Denveru, Bostonu, San Franciscu, Nashvilleu i New Yorku, bilo je i vrijeme da interaktivna izložba ‘The Friends Experience’ bude postavljena i u Europi! Kako saznajemo, ova jedinstvena izložba koja će vam omogućiti da iskusite živote svojih omiljenih TV likova iz prve ruke dolazi u Pariz, a hype na internetu već je započeo!

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli The FRIENDS™ Experience (@friendstheexperience)

Naime, obožavatelji Rossa, Rachela, Chandrela, Monice, Joeyja i Phoebe moći će posjetiti repliku kafića Central Perk u kojem su glavni glumci svakodnevno ispijali kavu, vidjeti slavnu fontanu iz uvodne špice, prošetati stanom u kojem su živjele Monica i Rachel, opustiti na Chandlerovu i Joeyjevu naslonjaču kao i isprobati neke od kultnih modnih outfita iz te serije.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli The FRIENDS™ Experience (@friendstheexperience)

Izložba će biti otvorena za posjet u Parizu od 21. studenog 2022. do 22. siječnja 2023. Ulaznice za ovu jedinstvenu izložbu moguće je kupiti isključivo preko web stranice, a cijeni se kreću od 25 eura za odrasle, 20 eura za djecu i 15,50 eura za osobe s invaliditetom. VIP ulaznice (koje uključuju pristup svlačionici, mali poklon i veću fleksibilnost pri odabiru datuma) koštaju 37,50 eura za odraslu osobu i 30,80 eura za dijete.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli The FRIENDS™ Experience (@friendstheexperience)

„’Prijatelji’ su uvijek bili posebna serija koja nastavlja zabavljati sve generacije. Jedva čekamo pokrenuti ovu nevjerojatno privlačnu izložbu i interaktivno iskustvo za najveće fanove u Europi”, rekao je Peter van Rodenm, jedan od organizatora izložbe i nadodao da je s ‘The Friends Experience’ moguće lako uroniti u svijet omiljenih likova kroz rekreirane scene te legendarne rekvizite i kostime koji bude nostalgiju.

Podsjetimo se, ova se legendarna serija emitirala od 1994. do 2004. godine na američkom kanalu NBC, a postala je hit diljem svijeta. Radnjom prati šestero njujorških prijatelja, tri djevojke i tri mladića, koji se vole, svađaju i mire kroz deset sezona serije.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli The FRIENDS™ Experience (@friendstheexperience)

LifestyleKulturaObožavate seriju 'Prijatelji'? Onda morate posjetiti ovu interaktivnu izložbu koja dolazi u...

Donna Vekić u rodnom Osijeku nastavlja misiju izgradnje javnih teniskih terena

Nakon dva uspješno održana turnira, 2020. i 2022. godine, Premier Tennis Tournament i ove se godine održava u Osijeku. O uspješnosti prethodnih turnira govore i dva, već...

Nikolina i Sonja obožavaju odvažne okvire naočala

Naše oči su naš prozor u svijet. Omogućuju nam da istražujemo, čitamo, vozimo, obavljamo poslove i sudjelujemo u mnogim drugim svakodnevnim aktivnostima. No, često zaboravljamo...

BIPA Pharma novi je prodajni koncept na tržištu

BIPA Pharma novi je prodajni koncept kojeg austrijski drogerijski lanac BIPA Hrvatska uvodi u svoje poslovnice na hrvatsko tržište, a namijenjen je prodaji specijaliziranih...

Facebook

97,224FanovaLajkaj

instagram