Obožavatelji erotskih drama došli na svoje – Netflix ima novu seksi hit seriju

Već sad obara rekorde gledanosti.

Iako se mnogima trenutno ne sjedi pred TV-om već samo žele šetati po festivalima, uživati na moru i pohoditi partyje i evente koji su nam tako dugo bili zabranjivani, ako se nađete u prilici da ipak poželite koju večer provesti kod kuće imamo sjajnu televizijsku preporuku za vas. Naime, popularnost erotskih drama očito je na vrhuncu, jer je streaming div Netflix nedavno javnosti predstavio svoju novu hit seriju „Sex/Life“, a koja obiluje erotikom, naglim obratima radnje i mnogim seksi scenama.

„Sex/Life“ trenutno tako obara sve rekorde gledanosti, a sve zbog svoje drugačije i nadasve dinamične erotične radnje. Naime, serija prati priču žene koja je duboko u sebi nezadovoljna životom. Monotonija svakodnevice i već uigrani odnosi poprimaju jednu posve novu dimenziju kada lijepa Billie ponovno stupi u kontakt s bivšim dečkom iz mladosti. Billie s jedne strane voli svog muža i siguran stabilan život koji joj brak pruža, no isto tako čezne za nešto slobodnijim mladenačkim danima. Tada se Billie počinje prisjećati seksualnih iskustava s bivšim dečkom te ih bilježi u dnevnik kojeg njezin suprug ubrzo pronalazi što dovodi do problema u braku.

Što se događa dalje, je li Billie doista prevarila svog muža i u kojem smjeru se razvija radnja, ostavljamo vama da saznate jer nimalo ne sumnjamo da ćete prvu sezonu od svega osam epizoda pogledati u tren oka.  U nastavku možete pogledati trailer za ovu novu seriju koja je opčinila svijet.

LifestyleKulturaObožavatelji erotskih drama došli na svoje - Netflix ima novu seksi hit...

Osvježavajuća panna cotta by Jamie Oliver: Idealan desert za uvod u ljeto

Panna cotta je tradicionalni talijanski desert od slatkog vrhnja, a koji je posebno omiljena poslastica tijekom vrućih ljetnih mjeseci. Brza i laka priprema, osvježavajući,...

Facebook

99,687FanovaLajkaj

instagram