Od ovog tjedna u Zagrebu posjetite izložbu s djelima Degasa, Matissea, Modiglianija…

Nova izložba Klovićevih dvora koju ne želite propustiti.

Iako nam se čini kako će uskoro zamrijeti kulturna ponuda Zagreba, jer dolazi ‘ljetna pauza’ od događanja i premijera predstava, novih filmova ili pak otvorenja izložbi – ove godine se baš 15. svibnja otvara prava senzacija u Klovićevim dvorima!

Radi se o izložbi koja po prvi puta pred hrvatsku publiku dovodi neka od najimpresivnijih djela Matissea, Modiglianija i Degasa, a mi ju jedva čekamo razgledati.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli @_azitasoltanian

Radi se o gostujućoj kolekciji djela koja se inače nalaze u zbirci The Hub of Fine Arts iz Mostara, a koja sadrži brojne umjetnine s početka 20. stoljeća, uključujući i remek-djela Edgara Degasa, Amedea Modiglianija, Henrija Matissea te Tamare de Lempicka. Tako će dio postava doći u Klovićeve dvore i biti uključen u izložbu naziva ‘Od boemstva do vječnosti’, a koja svoja vrata za posjetitelje otvara ove srijede, 15. svibnja te će trajati sve do 30. lipnja.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Amir Gross Kabiri (@amir.g.kabiri)

Posjetite li ovu izložbu po cijeni ulaznice za odrasle od 7 eura, uživo ćete se moći diviti legendarnoj skulpturi ‘Mala četrnaestogodišnja plesačica’ Edgara Degasa, ‘Ležećem aktu’ Henrija Matissea i ‘Portretu Annie Bjarne’ za koji je zaslužan veliki Amadeo Modigliani.

Ulaznice kupite na blagajni Klovićevih Dvora ili na ovom linku te nemojte propustiti priliku da posjetite ovako dobru izložbu i na nekoliko sati se odvojite od stvarnosti te uživate u najljepšim umjetničkim djelima svijeta!

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Potentia Fine Art (@potentiafineart)

LifestyleKulturaOd ovog tjedna u Zagrebu posjetite izložbu s djelima Degasa, Matissea, Modiglianija...

MITAN FASHION SHOW: najljepša modna rapsodija uz more

Brojne ljubiteljice mode nisu htjele propustiti ovo posebno događanje i uživati u ljetnoj kolekciji poznatih dizajnera s hrvatske modne scene. BiteMyStyle fashion design, Ivana Jurić...

Facebook

99,687FanovaLajkaj