Omiljena serija “Black Mirror” dobiva svoju šestu sezonu. Što možemo očekivati?

Nakon 3 godine pauze, vraća se u velikom stilu!

Zbog pandemije koronavirusa i „novog normalnog“ ponekad imamo osjećaj da kao da smo prespavali posljednje dvije i pol godine. Možda nam se baš zbog tog čudnog osjećaja protoka vremena čini nemoguće da je posljednja sezona omiljene serije „Black Mirror“ ugledala svjetlo dana 2019., odnosno već prije tri godine! Ta megapopularna distopijska drama svoju je petu sezonu emitirala na Netflixu u lipnju te godine, a od tada do danas nismo čuli nikakve informacije o daljnjem nastavku priče. Baš zbog toga su mnogobrojni fanovi ove jezive, napete serije ostali ugodno iznenađeni kada je objavljena informacija o snimanju 6. sezone!

Naime, prema onome što za sada znamo, „Black Mirror“ će dobiti šestu sezonu koja će vjerojatno biti sličnog formata kao i 5. sezona, odnosno imat će tek nekoliko epizoda koje će trajati malo više od sat vremena. Ono što nas je posebno razveselilo je činjenica da se vraćaju i kreatori serije, Charlie Booker i Annabel Jone. S obzirom da su oni bili napustili produkcijsku kuću koja je nekoć producirala „Black Mirror“, nismo bili sigurni hoće li opet biti na čelu ovog projekta, no čini se kako će opet držati redateljsku i producentsku palicu u svojim rukama.

Kako su napokon postigli dogovor o licenciranju serije, casting za novu sezonu već je započeo, a uskoro bi se trebalo krenuti i sa snimanjem! Za sada dakle nema trailera ni točnog datuma premijere, ali ono što je producentski tim dao na znanje je to da će 6. sezona imati više epizoda od 5. te da će svaka epizoda zapravo biti napravljena kao mali mini film.

Moramo priznati kako jedva čekamo ponovno uživati u obratima, mračnim tajnama i jezovitoj atmosferi „Black Mirrora“!

LifestyleKulturaOmiljena serija "Black Mirror" dobiva svoju šestu sezonu. Što možemo očekivati?

Keramičarska radionica kojom pomažemo napuštenim psima? Odmah se prijavljujemo!

Poznati zagrebački keramičarski studio Morra ovog mjeseca organizira jako poseban događaj, odnosno kreativnu radionicu keramike u suradnji s Udrugom Dog&Go, s ciljem skupljanja novca...

Domenica otkrila svoju Prvu ljubav!

Domenica, mlada glazbenica s otoka Korčule, izazvala je veliko zanimanje svojom novom pjesmom ”Prva ljubav, prva bol”. Ovaj ljetni hit predstavlja Domenicu u potpuno...

Facebook

97,224FanovaLajkaj

instagram