Omiljeni ‘Bridgerton’ dobiva svoju spin-off seriju. Pogledajte o čemu će se raditi

Još jedno televizijsko štivo koje će zasigurno postati totalan hit.

2020. godinu pamtit ćemo po nekoliko stvari – izbijanju pandemije koronavirusa, ‘Tiger Kingu’, izolacijama i karantenama te po omiljenoj Netflixovoj seriji ‘Bridgerton’. Prisjetimo se, ta televizijska erotska priča o engleskom dvoru ranog 19. stoljeća opčinila je javnost u rekordnom roku, a njezina popularnost ni dalje ne jenjava.

Nakon prve sezone koja je izazvala apsolutnu senzaciju i tjednima se nije skidala s lista najgledanijih TV serija svijeta, došla je i druga sezona koja je polučila i dalje jako impresivan uspjeh. Sve ljubiteljice romana Jane Austen, ali i klasičnih ljubića nabijenih erotikom s ovom su serijom došle na svoje – kombinacija prekrasnih interijera i kostima, ljubavne melodrame i obilje scena seksa učinili su svoje i javnost se u seriju zaljubila.

Stoga nas uopće ne čudi da je trenutno svijet u napetom iščekivanju treće sezone koja bi ove zime trebala stići na Netflix, a upravo nas je razveselila i vijest da će se emitirati i nova spin-off ‘Bridgerton’ serija!

Ta će se serija zvati ‘Queen Charlotte: A Bridgerton Story’, a radnja će pratiti lik kraljice Charlotte, koju je u ‘Bridgertonu’ utjelovila genijalna Golda Rosheuvel. No, fokus radnje će biti na kraljičinom životu u mladosti, odnosno njezinim danima kao princeze. Trailer je već tu, a sudeći po reakcijama na društvenim mrežama – fanovi jedva čekaju prve epizode.

Scenaristica je ponovno proslavljena Shonda Rhimes. Isplanirala je tako da radnja prikazuje uspon mlade Charlotte na vlast, a uloga mlade princeze, odnosno kraljice, pripala je glumici Indiji Amarteifio koju javnost pamti po ulozi u još jednoj hit seriji, ‘Sex Education’. Uz nju će mladog kralja utjeloviti Corey Mylchreest, a koji je trenutno jedna od većih zvijezda Netflixovih produkcija jer se proslavio ulogom u seriji ‘The Sandman’.

Trailer pogledajte u nastavku.

FotoIMDB
LifestyleKulturaOmiljeni ‘Bridgerton’ dobiva svoju spin-off seriju. Pogledajte o čemu će se raditi

Preslatki kratkonogi psići korgiji dobili su svoj kafić u Barceloni!

Barcelona je mnogima najdraži španjolski grad – odiše mediteranskom chill vibrom, ima kilometarske plaže, jednu od najzanimljivijih arhitektura svijeta te zaista sjajnu gastronomsku ponudu....

Raskošna hortenzija od sada i na vašem balkonu: Evo kako je uzgojiti u tegli

Hortenzije, bilo da su ljubičaste, plave ili ružičaste, zadivljujuće su. Ova raskošna biljka bujnih grmova inače je tradicionalni stanovnik mnogih vrtova, no tko kaže...

HELLO! Hrvatska obilježio prvi rođendan elegantnom proslavom u Laubi

Nakon prošlogodišnjeg tuluma, o čijoj izvedbi, atmosferi i dojmovima se pričalo još danima, HELLO! Magazin ponovno je održao proslavu za pamćenje i to povodom svog prvog...

Facebook

97,224FanovaLajkaj

instagram