Omiljeno Drive In Kino se vraća u Zagreb – i to na novoj lokaciji!

Ako tražite ideju za date prožet retro vibrom, ovaj način gledanja filmova odlična je opcija.

Romantika, ljubljenje u autu i kino pod otvorenim nebom – sve su to elementi koji drive in kina čine toliko popularnima. Ovaj američki koncept uživanja u filmovima nastao je 1950-ih godina prošlog stoljeća, a od tada je imao svoje uspone i padove u popularnosti, da bi posljednjih 10 godina u Zagrebu iznova zaživio u punom sjaju. Tako se i ove godine, kao i svake od 2013. do sada, u glavnom gradu Lijepe Naše organizira gledanje filmova iz automobila!

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Drive In Kino Zagreb (@driveinkinozagreb)

Drive in Kino je projekt Hrvatske studentske asocijacije (HSA), a uvijek se kao manifestacija odvija u četiri dana kroz dva uzastopna vikenda. Ove godine će se tako Drive in Kino održati već u travnju i to s prva dva dana projekcija 20. i 21. travnja. Nakon toga, za vikend 27. i 28. travnja, također će biti projekcija koje ćete moći pratiti iz svojih metalnih ljubimaca na četiri kotača.

Ono što je velika novost je to da se lokacija održavanja nakon 11 godina mijenja, te tako Drive in Kino više neće biti smješteno na poligonu kod ‘Kockice’ u Cvjetnom naselju, već će biti organizirano kod tržnice Borongaj. Raspored i plan projekcija i filmskih naslova još nije poznat, no ono što znamo je to da su sve projekcije besplatne!

Ostale informacije saznajte na vrijeme prateći organizatore.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Drive In Kino Zagreb (@driveinkinozagreb)

LifestyleKulturaOmiljeno Drive In Kino se vraća u Zagreb - i to na...

Sasvim je normalno da kosa opada u proljeće, ali taj proces možete usporiti

Proljetno, odnosno sezonsko ispadanje kose zapravo je prirodan biološki fenomen. Ta fiziološka promjena naziva se “sezonski efluvij” i rezultira većim gubitkom kose kada je,...

YSL beauty predstavlja novu LOVESHINE liniju proizvoda

Od 2019. Dua Lipa globalna je brend ambasadorica za YSL beauty Libre liniju mirisa; a danas nastavlja utjelovljavati modernu ženstvenost kao novoimenovana globalna ambasadorica...

Facebook

97,224FanovaLajkaj

instagram