Otkriven je cijeli program Adventa u Klovićevim dvorima – čeka vas fina hrana i odličan glazbeni program

Najšarmantniji Advent u gradu donosi pregršt dobre zabave i vrhunski gastro festival  

Iščekivanju je konačno kraj! Zagreb je službeno ušao u najzabavnije doba godine, a s nestrpljenjem se iščekuje paljenje adventskih lampica i početak još jednog očaravajućeg prosinca. Da je najbolja zabava na gornjogradskoj pozornici, platou Gradec, pokazalo se proteklih godina jer je ova koncertna lokacija postala prepoznatljivo mjesto odlične atmosfere, sjajne ponude hrane poznatih chefova i vrhunskih koncerata. Ove godine Advent na platou Gradec predstavlja novo ime i koncept poznat kao BAŠ NAŠ Advent u Klovićevim dvorima. Spoj je to čarobne adventske priče i Baš Naš gourmet festivala koji će svim posjetiteljima tijekom prosinca ponuditi mjesto za odličnu zabavu i nezaboravne adventske trenutke.

Adventska groznica lagano se zahuktava, a atmosferu će tijekom prosinca na platou Gradec dodatno ugrijati i 24 sjajna glazbena nastupa, koji će nas natjerati na ples i u najhladnijim danima. Zimski provod započinje 28. studenog omiljenim R`n`B Confusion partyjem, a adventsko raspoloženje dodatno će podići odlični koncerti: Zabranjeno Pušenje, TBF, Vatra, Neno Belan, Dino Dvornik Tribute band, Soul Fingers, Cubismo, Gustafi, Marko Tolja, Letu Štuke i brojni drugi. Osim dobrog ritma Zagreb, koji je tri godine za redom proglašen najljepšim adventom u Europi, a Advent u Klovićevim dvorima odnio titulu jednog od tri najljepša po izboru posjetitelja, priprema posebna iznenađenja i brojne zabavne sadržaje na platou Gradec. Najatraktivnija fotografija s pogledom na Zagrebačku katedralu i ove će godine izazvati tisuće i tisuće objava na društvenim mrežama u utrci za Najljepšu adventsku fotografiju. Adventske kućice s posebnom dizajniranim rooftopovima, prepoznatljivim za ovu lokaciju, pružit će dojam malih intimnih oaza s prekrasnim pogledom na grad, dok će prilika za prekrasne adventske fotografije biti na pretek zahvaljujući čarobnoj scenografiji. Jedan od najljepših atrija na gornjem gradu ove će godine oživjeti u posebno čarobnom uređenju gdje će se smjestiti klizalište od pravog leda u kojem će u pauzi od slasnih zalogaja i finih toplih pića, moći uživati svi ljubitelji ove zimske idile.

Za ljubitelje kulture, posebno one popularne, u sklopu Adventa održat će se i izložba koja slavi 30 godina Božićnog piva na kojoj će biti prikazane posebno dizajnirane umjetničke etikete koje su krasile Božićno pivo proteklih 30 zima. BAŠ NAŠ Advent u Klovićevim dvorima ove je godine upotpunio gastro ponudu novim i zanimljivim slasticama i delicijama, a dobro poznata imena chefova poput Marina Medaka, Maria Mihelja i brojnih drugih garantiraju pravi festival okusa sa signature adventskim jelima.

Posjetitelji će u adventskim čarima moći uživati od 28.11. do 31.12., koliko traje BAŠ NAŠ Advent u Klovićevim dvorima, a završit će velikim partyjem za doček Nove godine. Više informacija o programu, koncertima i radnom vremenu dostupno je na službenoj stranici BAŠ NAS Advent u Klovićevim dvorima.

FotoPR
LifestyleKulturaOtkriven je cijeli program Adventa u Klovićevim dvorima - čeka vas fina...

Facebook

99,687FanovaLajkaj