Ovaj dokumentarac na Netflixu je broj jedan po gledanosti u Hrvatskoj i vrijedi ga pogledati

Koliko je zapravo lako prevariti ljude?

Novi naslov na Netflixu koji je premijeru doživio 29. studenoga ne prestaje izazivati interes. Riječ je o dokumentarnom filmu u tri dijela Bad Surgeon: Love Under the Knife, koji je fokusiran na život i djelovanje osramoćenog kirurga Paola Macchiarinija. Iako Macchiarinija trenutno čeka izdržavanje zatvorske kazne u Švedskoj, njegov profesionalni put započeo je blistavo. Naime, ovaj Talijan rođen u Švicarskoj postao je pionir ugradnje umjetnih dušnika te izazvao salve i salve oduševljenja diljem svijeta. Njegova nevjerojatna samouvjerenost i šarm utjecali su na to da je zapravo jako dugo trebalo da se otkrije da su svi pacijenti s ugrađenim plastičnim dušnikom umrli u najgorim mukama, a i da ih je koristio kao pokusne kuniće.

Osim profesionalne karijere, dokumentarac prati i njegovu ljubavnu vezu s NBC-jevom producenticom koja je 2014. bila zadužena za reportažu o njegovom kirurškom radu. Praktički je nevjerojatna količina laži koje joj je izgovorio, a kao što se može pretpostaviti – nije niti blizu bila jedina žena u njegovom životu.

Nema sumnje, ovaj dokumentarni film će vas prikovati za ekran i vjerojatno ćete tri epizode pogedati odjedno, ali i zapitati se koliko lako vjerujemo nekome samo zato što je doktor?

LifestyleKulturaOvaj dokumentarac na Netflixu je broj jedan po gledanosti u Hrvatskoj i...

Sasvim je normalno da kosa opada u proljeće, ali taj proces možete usporiti

Proljetno, odnosno sezonsko ispadanje kose zapravo je prirodan biološki fenomen. Ta fiziološka promjena naziva se “sezonski efluvij” i rezultira većim gubitkom kose kada je,...

Facebook

97,224FanovaLajkaj

instagram